2777
2789
نه عزبزم میخوام پاک بسع

ببخشید ولی چی پاک بشه؟

الان دقیقا منظورت اینه از اون سه نقطه ای که زیر پیامته گزارش بدیم؟

این بد نمیشه واسه کاربریت؟

لطفا جواب بده

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ببخشید ولی چی پاک بشه؟ الان دقیقا منظورت اینه از اون سه نقطه ای که زیر پیامته گزارش بدیم؟ این بد ن ...

نه عزیزم لینک گذاشتم آبیه نوشته ام تو اون لینک یک تاپیک داشتم میخواستم پاک بشه اگه گزارش بزنن تعطیل میشع تاپیک و تعطیل شد اگه بزنی روش میزنه تعطیل

هی مونالیزو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم که از افسردگی هست یا نه؟ 

ن بابا

میخوام دیر بیدار شم چون اگر زود بیدار شم باید منتظر دعوا با مامانم باشم

ساعت ۱۲.۱ بیدار میشم‌ بعد یه ساعت بعد مامانم می‌خوابه و بعدش هم میره بیرون کمتر باهم دعوا میکنیم

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
نه عزیزم لینک گذاشتم آبیه نوشته ام تو اون لینک یک تاپیک داشتم میخواستم پاک بشه اگه گزارش بزنن تعطیل ...

ممنون 🙏

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
میدونی اونروز اعصابم خیلی داغون بود هم پریود بودم هم پسر دوسالم گفته بود شب قبلش عمش خیلی بی دلیل زد ...

بهت حق ميدم اما با اين عفريته ها نميشه كاري كرد.قشنگ حرفه اي مجرم جلوه ت ميدن

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا