2777
2789

سمیه نرین؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمیه نرین؟

😂😂😂😂😂منم اینجوری خوندم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اگه بوسم کنن تموم میشم

عروسکا زنده ان 

نور گیر گلخونه ها عامل اومدن هیولا تو خونه اس 

من یه نقطه بودم تو شکم مامانم از بچگیم که وقتی با بابام ازدواج کرده این نقطه رشد کرده شده من 

فکر میکردم خودمم این آپشنو دارم 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

من فکر میکردم عروسکام نصفه شبا زنده میشن..

مادرم هم می‌رفت سرکار می‌گفت کلاغ هایی که میان تو حیاط دوستامن هرکاری داخل خونه کنید بمن میگن..

باورم شده بود واقعا..میخواستم خونه رو بهم بریزم پرده هارو می‌کشیدم کلاغ ها نبینن به مامانم بگن🥴

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...