2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیایین 😭💔😔

355 بازدید | 41 پست

من دندون عقلم کشیدم یه هفته و چند روز میگذره از کشیدنش خیلی هم عقب بود ته بود پایین ولی عکس گرفت قبلش دکتر هم سالم بود هم همش ناحیه گرفت اونم سالم بود ولی چون درد میکرد کشید حالا هنوز بعد یه هفته و چند روز داره نزدیک دو هفته میشه دیگ الان هنوز درد میکنه نمیدونم چرا 😭خب کشیدم دیگ گوشامم درد میکنه 

بعد هی با خودم نکنه سرطان دهان باشه تو نت زده بود آخه گوش درد هم هس 😔😔😔چون مامانمم داشته سرطان سینه میترسم تروخدا بگین از چیه 😔😔😔😔🚶🏼‍♀️

خیلی درد میکنه چیکار کنم 💔طبیعیه؟ 

گوش درد بعضی وقتا دارم هم دندونم درد میکنه گوش درد هم میاد 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
سرطان چیه بابا😁.عفونت داره دردش زده به گوشت.مگه انتی بیوتیک نداده؟من کشیدم تا یک ماه کل اون طرفم در ...

نه چیزی نداد خب عکس گرفت ک اگ عفونت داشت معلوم نمیشد؟ 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا دوهفته همه این علایم طبیعیه

وجود خون آبه داخل دهان

درد

تورم

نتونی دهنتو زیاد باز کنی

نگران نباش عزیزم

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
عزیزم تا دوهفته همه این علایم طبیعیه وجود خون آبه داخل دهان درد تورم نتونی دهنتو زیاد باز کنی ن ...

آخه گوش درد علائم سرطان دهان بود 🫠💔😔ترسیدم 

دندون ک تقسیم سلولی نداره ک بخاد تبدیل به سلول سرطانی بشه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

از کاربر اهوانه بپرس ایشون دندون پزشکن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

آخه گوش درد علائم سرطان دهان بود 🫠💔😔ترسیدم 

ن عزیزم

خب طبیعیه ک درد داشته باشی

اصولا آنتی بیوتیک و ژلوفن تجویز میکنن

حتما باید دوره داروهاتو کامل کنی

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂