2777
2789

خشکی شدید دارم دلیلشم نمیدونم چیه ژل اینام جواب نمیده موقع نزدیکی درد و سوزش وحشتناک دارم جوری ک انگار شکنجه میشم دکتر زنان میرم همشون قرص برای افزایش میل ج.نسی میدن میگم من مشکلم چیز دیگه اس قبول نمیکنن شما تجربه دارین من بعد از زایمان اینطوری شدم گاهی وقتا خوبم این ماه داغونم نمیدونم شایدم بخاطر مصرف ال دی هست 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببخشيد از وارلين يا ژل روان كننده هم استفاده كنيد بازم اينطور هستيد! به خاطر مشكلات هورمون ...

استفاده میکنم فقط همون لحظه خوبه ولی تاثیری روی سوزشم نداره، آره مشکل تنبلی تخمدان دارم

عفونت نداری؟  چرا ژل های باریج استفاده نمیکنی  روان کننده که فراوونه

نمیدونم در حالت عادی سوزش درد یا ترشح ندارم فقط موقع نزدیکی اذیت میشم

نمیدونم در حالت عادی سوزش درد یا ترشح ندارم فقط موقع نزدیکی اذیت میشم

نشونه عفونت همینه دیگه 

من آزیترومایسین خوردم خوب شدم 

خاک تو سر دکتر زنان بهش میگفتم شوهرم نیست وقتی میاد اینجوری میشم برای اینکه بفهمه دردم چیه؟

احمق خاک تو سر فکر میکرد توهم خیانت زدم میگفت ذهنت رو درست کن😐

ببین بتظرم وقتی اذم قرص بخوزه باید تا اخر عمر بخوره چون وقتی بدن عادت کنه دیگه بدون قرص تحریک نمیشی

من قرص نمیخورم دکتر داده بهم دو تا دونه خوردم چند ماه قبل هنوز تو یخچال گفتم اگه برای خشکی خوبه بخورم مشکل میل جنس.ی ندارم 

نشونه عفونت همینه دیگه  من آزیترومایسین خوردم خوب شدم  خاک تو سر دکتر زنان بهش میگفتم شو ...

اهان منم مترونیدازول دارم امتحان میکنم شاید خوب شد،منم دکتر زنان رفتم چند تا سوال پرسیدم بهم دروغ گفتن مشخص بود رفتم از دکتر عمومی پرسیدم مرد بود راستشو بهم گفت نمیدونم این دکترا چند چندن با خودشون 

دوتا خوردی چطور بود؟ رومیلت اثر گذاشت؟ شما عفونت داری شک نکن

باید قرص و ادامه بدی تا مشکلت حل بشه من مشکل خشکی داشتم کمبود میل جنسی نداشتم ک بفهمم تاثیر گذاشته یا نه این خشکی بیشتر اذیتم می‌کنه