خشکی شدید دارم دلیلشم نمیدونم چیه ژل اینام جواب نمیده موقع نزدیکی درد و سوزش وحشتناک دارم جوری ک انگار شکنجه میشم دکتر زنان میرم همشون قرص برای افزایش میل ج.نسی میدن میگم من مشکلم چیز دیگه اس قبول نمیکنن شما تجربه دارین من بعد از زایمان اینطوری شدم گاهی وقتا خوبم این ماه داغونم نمیدونم شایدم بخاطر مصرف ال دی هست
خوب ببخشيد از وارلين يا ژل روان كننده هم استفاده كنيد بازم اينطور هستيد! به خاطر مشكلات هورموني هست حالا منشا تخمدان فكر كنم باشه. ترشحات لازم صورت نميگيره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نشونه عفونت همینه دیگه من آزیترومایسین خوردم خوب شدم خاک تو سر دکتر زنان بهش میگفتم شو ...
اهان منم مترونیدازول دارم امتحان میکنم شاید خوب شد،منم دکتر زنان رفتم چند تا سوال پرسیدم بهم دروغ گفتن مشخص بود رفتم از دکتر عمومی پرسیدم مرد بود راستشو بهم گفت نمیدونم این دکترا چند چندن با خودشون