2777
2789

من خودم رشد مو کمی داشتم ولی موهای پرپشت مشکی فر و خوشکل یهو موهام وز و خشک شد و ریزش داشت طوری که موهامو میبستم علاوه بر کش تو دستامم یه مشت مو جم میشد با یه راهکار خونگی و روغن درمانی در عرض یکی دو هفته موهام هفت تا ده سانت رشد کرد ولی من مداوم انجام ندادم دو هفته رفتم بعد ول کردم ولی تو همین مدت زمان کم از شونه موهامو تا زیر سینم اوردم و موهام دیگه خشک وز نبود موی مشکی براق و فر خشگللل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه بگم از هر روغنی که زیر مینوسم میتونید استفاده کنید نباید همه رو قاطی کنی از یدونش استفاده کن

(من خودم از روغن زیتون خوراکی نتیجه گرفتم)

زیتون،کرچک،روغن مار،کنجد،روغن لیمو،روغن گل محمدی،روغن گل بنفشه

دستور استفاده:

به اندازه کل موهاتون از روغن بردارید داخل ماکرو یا گاز گرمش کنید نه در حدی که وقتی انگشت زدی بسوزه چون باعث ریزش مو میشه بدتر 

وقتی گرم شد قشنگ به کف سر ریشه موهاتون نوک مو به همه جا بزنین مخصوصا چون خشک وز شده بود موهام به همه جای موم زدم 

اینجا یکم عجیب هست ولی تو رشد تاثیر داره سرتون رو بالا پایین کنید به مدت پنج دقیقه بعد دوساعت دیگه خیلی باشه سه ساعت بمونه روشو با شال نخی بزنید بعد ۲ ساعت بشوریدش 

(کسایی که موهاشون چرب و چیلیه نزنن)

سوالی بود درخدمتم❤❤