miss_garibe مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 201 عنوان فیلم اشتباه من و کی دیده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 13638 بازدید | 24 پست حاجی روی نیکولاس لیستر کراش زدم ناموصا خیلی جذابه تو ایران پیدا میشه همچین ادمی با همچین قیافه ؟؟؟ 1402/04/05 | 00:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4075 جرررر 😂😂 خیلی هم تند بود زود زود تا ته نفسشون ولی خب کشورای نزدیکتر شاید پیدا بشه مث ... عهههه ایگیت ۲۷ سالشهههه؟؟من فکر میکردم ۲۰ سالش بیشتر نیستخواهران برادران میبینی؟ چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
miss_garibe مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 201 عهههه ایگیت ۲۷ سالشهههه؟؟من فکر میکردم ۲۰ سالش بیشتر نیست خواهران برادران میبینی؟ اره بابا نیک هم ۲۲ سالشه به قیافشون کمتر میخورهاره خواهران برادرانم رفته سزون دارم میترکم سپتامبر (ماه شهریور) قراره فصل جدیدش بیادراستی واقعا شبیه نیستن مگهههه
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4075 اره بابا نیک هم ۲۲ سالشه به قیافشون کمتر میخوره اره خواهران برادرانم رفته سزون دارم م ... بنظرم ایگیت خوشگل تره نیک خشن تره😎😂حالا من یه سریال دارم میبینم اسمش چشم چران عمارته اونم خیلی خوبه چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
miss_garibe مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 201 بنظرم ایگیت خوشگل تره نیک خشن تره 😎😂 حالا من یه سریال دارم میبینم اسمش چشم چران عمارته اونم خیلی ... هر دو خیلی کراشن عهههه منم اونو میبینممیخواستم بهت بگم فرید هم کراشهوای تف سیران و فرید خیلی خوبه جمعه که پخش میشهما چقدر تفاهم داریم داداش
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4075 هر دو خیلی کراشن عهههه منم اونو میبینم میخواستم بهت بگم فرید هم کراشه وای تف سیران و ... 😂😂😂عهه میبینییی توعمخیلی سیران و فرید و دوس دارمپسته انتپ😂😂نه بابا مگه فصل جدیدش تموم نشد الان دوهفتس نیومده گفتن تا اواخر شهریور نمیاد چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
miss_garibe مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 201 😂😂😂عهه میبینییی توعم خیلی سیران و فرید و دوس دارم پسته انتپ😂😂 نه بابا مگه فصل جدیدش تموم نشد ... اره میبینم فصل سه یا نمیدونم چهار تموم شد یه چیزی حدود شهریور و مهر قراره بیاد
aram_7 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 4146 انقد دیدم حسابش از دستم در رفته از تابستون روش کراشم😂😂😂 سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥
hadis_1387 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 36 بچه ها فیلم دیگه ایم مول اشتباه من سراغ دارید سریال نه یکی دیگه عاشقانه نبود ولی من چون نیک و نوا باهم توی این فیلم بازی کردن خیلی خوشم اومد ۸ قسمت بود هر قسمت تقریبا ۴۰ دقیقه بود