2777
2789

سلام 

من سالهاست کنر درد دارم. قابل تحمل بوده برام با ورزش و فیزیوتراپی و آب درمانی کنترل میکردم.‌ از عید درد شدید تو لگن دارم و درد افتاده تو پام. نمیتونم زیاد بایستم یا راه برم.. ام ار آی گرفتم امروز رفتم دکتر میگه حتما باید عمل بشی مهره هفت دیسکت پاره شده.. خیلی میترسم.. موندم چکار کنم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بهم هیچ قرص و دارویی نداد.. فقط گفت عمل.. وقتی هم گفتم میترسم گفت خب با مسکن درد رو تحمل کن.. اما هیچ مسکنی آرومم نمیکنه.. درد رو میتونم تحمل کنم.. اما اینکه نمیتونم بیشتر از چند دقیقه راه برم خیلی اذیتم میکنه

من یک ماه پیش عمل کردم راضیم خداروشکر

وای آفرین به شجاعتت.. مشکلت چیه بود عزیزم؟ بعد عمل استراحت مطلق یودی؟ من سه تا بچه دارم فک نکنم بتونم استراحت مطلق بکنم

دکتر بهم هیچ قرص و دارویی نداد.. فقط گفت عمل.. وقتی هم گفتم میترسم گفت خب با مسکن درد رو تحمل کن.. ا ...

تهرانی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من عمل نکردم ولی خیلیا عمل کردن راضن..دکترخوب انتخاب کن نترس برو وقتی گفته عمل کن

آخه همه میگن عمل بدتره و دیگه خوب نمیشی و....

وای آفرین به شجاعتت.. مشکلت چیه بود عزیزم؟ بعد عمل استراحت مطلق یودی؟ من سه تا بچه دارم فک نکنم بتون ...

عزیز خیلی مهمه بعدعملا حتی بیشترازخود عمل شنیدم..خب کمرجای حساسیه فکرش کن..بالاخره میتونی یکماه که

آخه همه میگن عمل بدتره و دیگه خوب نمیشی و....

الکی میگن..من اطرافم هستن عمل کردن خوب شدن..توی نی نی سایت هم پرسیدم خوب بودن..منتهی دکترخوووب وایکه استراحت بعدش..دسشویی فرنگی..یبوست نداشته باشی مثلا

نگا وقتی عمل کردیانقاهتش رواستراحت کن وکارای ک دکترمیگه انجام بده..اضافه وزن نداری؟اگه جوونی خیلی زو ...

۳۷ سالمه.. چند ماهه بس بی تحرکم سه چهار کیلو اضافه کردم.. اما با این پا چطور ورزش کنم یا پیاده روی که وزن کم کنم

۳۷ سالمه.. چند ماهه بس بی تحرکم سه چهار کیلو اضافه کردم.. اما با این پا چطور ورزش کنم یا پیاده روی ک ...

میخوای اینجاچندنفرعمل کردن بهت بدم ازشون بپرسی یکیش فعلا یادم میاد..فاطمه ..

الکی میگن..من اطرافم هستن عمل کردن خوب شدن..توی نی نی سایت هم پرسیدم خوب بودن..منتهی دکترخوووب وایکه ...

آره اینجا سرچ کردم.. اغلب از عمل راضی آن..اما دوربر من چند مورد عمل بوده ناراضی ان