2777
2789
عنوان

خانمهای اروم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 51 پست
بچه داری

۴تا😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا

جدی میگم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خودت چن سالته مگه

۴۲

۴۲

ماشاله 

خوش بحالتون پس ک ارومید 

بچه هاتون حتما بزرگ شدن 

جفت بچه من پشت سرهمن کوچیکه دختر بزرگه دسر 

خیلی سخته بزرگ کردنشون 

البته منم افسرده و بیحال و بی انرژی شدم

ماشاله  خوش بحالتون پس ک ارومید  بچه هاتون حتما بزرگ شدن  جفت بچه من پشت سرهمن کوچ ...

ممنونم .اره بزرگ شدن .بچه بزرگ بیشتر اذیت می کنه عزیزم .حق میدم منم دوران شما رو گذروندم چهار تا پشت سر هم ازم یه ادم بی حوصله ساخته بود ....منم کل کل دارم دیگه خسته شدم عید نوروز بابت حرفهای شوهرم پسر ۲۰ ساله م به خاطر من گریع کرد گفتم دوباره محال ارامش بچه هامو بع هم بزنم الان خیلی تمرین کردم تا خونسرد باشم هر وقت از دستم در بره و از کوره در برم با شماتت خودم نه بقیه دفعه بعد ارومتر عمل می کنم .توصیه می کنم شما هم تمرین کن کم کم می بینی چه چبزهایی رو الکی برای خودت بزرگ کردی😘

ممنونم .اره بزرگ شدن .بچه بزرگ بیشتر اذیت می کنه عزیزم .حق میدم منم دوران شما رو گذروندم چهار تا پشت ...

چجوری میتونید

واقعا خیلی سخته 

نابودم کرده 

اصلا کنترل ندارم رو خودم رو حرفام رو هیچی 

بیچاره پسر و دخترم

چجوری میتونید واقعا خیلی سخته  نابودم کرده  اصلا کنترل ندارم رو خودم رو حرفام رو هیچی&n ...

عزیزم اول اینکه  موقع صبحت کردن تمام تلاشتو بکن که از توی حرف طرف حرف جدیدی در نیاری ...دوم عزیزم کمتر به خودت حق بده اشکال نداره کمی از خودت بگذری لااقل به خاطر بچه ها شوهرت چبزی گفت تو دلت بگو اشکال نداره بزار بگه مهم خودمو بچه هامن که تو ارامشن .....بعد هر وقت تند شدی و کارکشید به دعوا به خودت تو دلت منفی بده تا دفعه بعد ارومتر باشی ...نمیگم غلام باش دور ازجونت ولی محبت کن .به خدا من ۴ ماه دارم انجام میدم خود به خود تمام ناراحتی ها از بین میره سخت نیست فقط تمرین میخواد ....اگه شوهرت جیزی خواست با احترام بگو پسرم ببین بابات چی لازم داری به نظرم از زبونتون در جهت با محبت صبحت کردن استفاده کنیم نه بدوببراه😁😁😁

عزیزم اول اینکه  موقع صبحت کردن تمام تلاشتو بکن که از توی حرف طرف حرف جدیدی در نیاری ...دوم عزی ...

میدونم چی میگید 

ببین مثلا دیشب اومده حرف بزنه توضیح دادیم اروم حرف زدیم منو بوسیده تنها گذاشته چون خودم گفتم 

امروز پیام داده زن خوبی هستی و من باید بیشتر قدرتو بدونم 

با اینکه اون باعث شد عصبانی بشم ولی وقتی عصبانی شدم کلی فحش و بدوبیراه گفتم و زد تو صورتش چن بار 

اینجوری جواب میده 

میگم ک درکل مرده خوبیه ولی بینهایت سرده 

کم محلی میکنه ب ادم جز اخلاقشه ها ولی تحملش سخته 

ببین دو ساعت تو ماشین میریم و برمیگردیم چهارتا کلمه حرف نمیزنه 

منم ک حرف میزنم اخرش دلخوریه ترجیح میدم تو فکرای خودم غرق بشم هیچی نگم 

میترسم بخدا از ادامه زندگیمون 

از اینده بچه هامون 

ی شب بخاطر هیچ و پوچ دعوای وحشتناک 

ی روزم اینجوری اروم 

قشنگ انگار دیوونه هسیم 

نمیدونم چرا بلد نیسیم درست زندگی کنیم 

میدونم جات اینجا نیس 

ولی این موضوع دیشب و امروز نیاز دارم یکی بهم تلنگر بزنه 

ی نفر جای مادرم 

جای خواهرم 

حرف بزنه بهم 

بگه چیکار داری میکنی 

چرا اینجوری زندگی خودتو بچه هاتو خراب میکنی 

@mmhre  

میدونم چی میگید  ببین مثلا دیشب اومده حرف بزنه توضیح دادیم اروم حرف زدیم منو بوسیده تنها گذاشت ...

اونمهم باعث عصبانیتت بشه شما کنترل کن خودتو .بعدها به خاطر زدن همسرت پریشانتر هم میشی .به ما یاد ندادن که چطوری خشممونو کنترل کنبم تو همین سایت تا مبایی دو کلمه اموزش خونسردی بدی چند نفر میریزن سرت خوب این بعنی اینکه بلد نیستیم به حق طرف مفابل احترام بزاریم .فک کن بنده خدا بهت پیام عاشقانه داده این یعنی محبت ....مرد دیگه ایی بود زنش میزدش میزد لهش میکرد .....عشق که فقط کارهای رمانتیک نیست عشق یعنی شوهرت هواتو داره خوشبخت باشین😍

اونمهم باعث عصبانیتت بشه شما کنترل کن خودتو .بعدها به خاطر زدن همسرت پریشانتر هم میشی .به ما یاد ندا ...

ممنون عزیزم 

حرفات درسته 

تلاش میکنم ارومتر برخورد کنم 

هیچانی و عصبی شدن فقط زندگیمو خراب میکنه