2777
2789
عنوان

میخوام وکیوم زنانه بخرم .کسی خریده راهنمایی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9958 بازدید | 55 پست
زیاد گنده اش نکنیا مال من ۷۵تو تابستونا خفه میشم ن میشه سوتین ببندی ن میشه نبندی هوووف 

سایزم ۶۰

اعتماد بنفس اصلا ندارم باهاش

هیکلم درشته بعد سایزم ۶۰😭😭😭😭

جدی‌میگی ؟لیوانه شیشه ای‌باشه؟

اره لیوانش ترجیحا سبک باشه ک خوب وایسته یکی دوبار روی پاهاتون پشت ساق پا ران پا انجام بدین دستتون میاد فقط یکم سرعت عمل میخواد هیچکاری نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد گنده اش نکنیا مال من ۷۵تو تابستونا خفه میشم ن میشه سوتین ببندی ن میشه نبندی هوووف 

چرا چسب لیفت نمیرنی؟سینه رو‌میبره بالا سوتینم نمیخاد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
سایزم ۶۰ اعتماد بنفس اصلا ندارم باهاش هیکلم درشته بعد سایزم ۶۰😭😭😭😭

محردی 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
کبریتو میزنی به هویج تا روی سینه نباشه پوست بسوزه هویج مثال بود

من نمیفهمم چرا 😩

بابا همه ش چرته

نه با ورزش نه با وکیوم

اینا که میگن نتیجه گرفتیم پروتز کردن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خوبع ؟اصلا نمیدونم چی هست 

بزن تونت من تو‌اینستا دیدم 

لباس زیر فروشیای لوکس دارن 

مث چسب. زخمه بزرگه میزنی از زیر سینه تا بالای سینه بصورت اریب قشنگ سینه رو میکشه بالا

اره

متاهل شی بهترمیشع 

بابا همه ش چرته نه با ورزش نه با وکیوم اینا که میگن نتیجه گرفتیم پروتز کردن

تو همین نینی سایت وقتی طرف نه تبلیع کرده نه لینک گذاشته چرا باید به دروغ بگه وقتی کسیم نمیشناسش