2777
2789
عنوان

مرگ همزمان پدر مادر

5635 بازدید | 95 پست

بچه ها اینجا کی هست که هم مادرشو ازدست داده باشه هم پدرشو،چجوری خودتونو آروم میکردید،  دارم دق میکنم به حدی حالم بده که میخوام خودمو بکشم چندسال پیش ازهمسرم جداشدم چندماه بعدش پدرم یهویی براثر تصادف فوت شد ولی چون اونموقع مادرم زنده بود و پارتنرهم داشتم داغشو کمتر احساس کردم باوجودی اینکه پدرمو خیلی بیشتر دوست داشتم، چون مادرم پسردوست بود، حالا بعدچندسال، سه هفته پیش هم کاملا یهویی مادرمو بخاطر مرگ خاموش ازدست دادم خواهربرادرام هرکی گرفتار زندگیِ خودشه، منم تک وتنها جای خالی مادرم داره دیوونه م میکنه هرشب جاشو کنار اپن مینداخت اونموقعها آخرشبا میرفتم تو جاش دراز میکشیدم باهاش دردودل میکردم برام تعریف میکرد آرامش میگرفتم، اما الان تنها وبی کس، پارتنرم قبل از اون خیلی اذیتم  میکرد الان برای اینکه غممو بیشتر نکنه کمی بهتر شده ولی حتی اونم نمیتونه آرومم کنه چون چندساله که احساسش به من یکطرفه شده بود الانم فقط کمی تظاهر به مهربونی میکنه که من آروم شم ولی میدونم حسی بهم نداره ، حسرت روزایی رو میکشم  که مامانم میگفت بیا پیشم باهم شام بخوریم ولی من چون بخاطر اذیتا وخیانتای پارتنرم و زندگی ازهم پاشیده ی سابقم همیشه افسرده بودم ،زیاد ازاتاقم بیرون نمیرفتم و تو اتاقم میموندم اون تنهایی شام میخورد خیلی حسرت میکشم خیلی درد وغم دارم، خاطرات مادرم، تداعی حرفا و برنامه های که واسه امسال داشت قرار بود باهم بریم مسافرت ، مهمونیای که میگرفت و خواهربرادرامو دور هم جمع میکردوکلی میگفتیم میخندیدیم، تُخم گلای بهاری که خریده بود امسال توگلدوناش بکاره ودیروز تو گلخونه پیداش کردم ، همه اینا داره دیوونه م میکنه، نمیدونست قراره ازاین دنیا بره ،دیروز توگلخونه دیدم چندبسته تخم گل خریده گذاشته ، کاملا یهویی رفت وقتی بستری شد هی میگفت پس کی میام خونه، به دوهفته ازبستریش نگذشته فوت شد، من دارم دق  میکنم از صبح دارم زجه  میزنم، توروخداا بگید چیکار کنم آروم شم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه فقط میدونم زمان میخواد تا کنار بیای

پس چرا نوشتی مرگ همزمان؟همزمان نبود که

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مرگ خاموش چیه؟

فک کنم گاز گرفتگیه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بیا بغلم عزیزم ..تسلیت میگم خدا صبرت بده روح پدر مادر عزیزتون هم شاد بشه...صبوری کن گلم گول هر بی سروپایی رو هم نخور خدا کمکت می‌کنه مطمئنم باشه همیشه خدارو در نظر داشته باش تصمیم عاقلانه بگیر و قوی باش

آخی عزیزم... غم بزرگیه... حس تنهایی... اینکه مجبوری تنها و مستقل باشی 

خدا بهت صبر بده 

قطعا خدا روح بزرگتو دیده و میخواد تو محمکتر از قبل باشی و رشد کنی 

ما رو تو غم خودت شریک بدون 

الان سوگواریتو بکن تا چهلم .... هرچقدر میخوای گریه کن تا سبک شی ولی بعدش دیگه بلند شو و زندگیتو دوباره بساز 

مطمئنم میتونی

ینی بعد این همه درد دل کردن این بنده خدا همین یه جمله چرت اومد به ذهنت؟!!!  خدا شفات بده واقعا

چون بابای خودم داره میشه دو سال که فوت شده.تو ۵۳ سالگی شب خوابید صبح بیدار نشد.یاده بابام افتادم الان تا گفتن مرگ خاموش گفتم شاید مثل بابام دیگه بیدار نشده.منم افسرده شدم صحته های وحشتناکی دیدم .تو خونمون

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
مرگ خاموش چیه؟

اصلا دردی نداشت سنگ کلیه داشت قبلا چندبار سنگ شکن کرد ولی چون دردی نداشت خب فکر نمیکرد چیز جدی باشه برای دفع سنگ دمنوش ودارو میخورد،تا اینکه ازدوماه پیش یهو حتی آبم میخورد بالا میاورد وبعدش صفرای سبز رنگ بالا میاورد رفتیم بیمارستانا ودکترای مختلف ، گفتن این کلیه وکبد همه رو ازدست داده وچون درد نداشته نفهمیده،و چون قبلا هم جراحی قلب باز انجام داده بود عمل براش خطرناک بود،  سنگ صفراهای بزرگم داشت که دکتر گفت نمیشه عمل کرد ریسکه ، ولی چون مدام صفرای سبز بالا میاورد وحتی سِرم هم بهش میزدن بالا میاورد،وخیلی اذیت بود وبا اصرارای خودش و توافق بچه های دیگه ش، دکتر گفت عمل میکنم ولی گفت قول مطلق نمیدم کاملا خوب بشه، عملش کرد وازفردای همونروز افتاد تو آی سیو، درصورتی که تاقبل عمل راه میرفت کاراشو خودش میکرد، فقط زیادآب سبزوسیاهرنگ بالا میاورد ودلش ضعف میرفت وبی حال بود، ولی وقتی عملش کردن دیگه از پا افتاد رو پا نموند و وهرروزباویلچر میبردن دیالیز ، تا دوهفته بعد که گفتن فردا ساعت شیش ونیم یه عمل دیگه داره، اما فرداش ساعت شش قبل ازعمل فوت شد😭😔😔😔😔😔😔