2777
2789
عنوان

کیا دوران عقد چون به همسرشون علاقه نداشتن جدا شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 97 پست
این شجاعتو زمانی بدست آوردم که دیدم زندگیم داره نابود میشه و هیچکس به دادم نمیرسه، خودم باید یکاری م ...

بعد طلاق بقیه بهت سرکوفت نزدن ؟ باهات بد نشدن ؟ رابطه فامیلی چی شد بهم نخورد؟ پسر داییت ازدواج کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ازدواج کردین باهاش وقتی حسی ندارین؟

گفتن بعد عقد درست میشه پسر خوب کم پیدا میشه اینو رد کنی شاید دیگه نیاد همچین کسی کاش همون موقع ميگفتم نه واقعا حماقت کردم الان زندگیم جهنمه اما هیچکی هم پشتم نیست

منم امیدی ندارم حتی دلم عروسی هم نمیخواد جهاز نمیرم بخرم برای هیچی ذوق و انگیزه ندارم 

منم دقیقا همینجور بودم، درکت میکنم

شبا که میخوابیدم دعا میکردم صبح نشه، اینقد سختم بود

من خواهرانه بهت میگم برای نجات خودت و زندگیت جرات و جسارت داشته باش، تو این دنیا هیچکس به فریادت نمیرسه

سختی زیاد داره ولی خوب فکراتو بکن همه جوانبو در نظر بگیر بعد هر تصمیمی گرفتی تا آخرش پاش بمون و همه چیو به جون بخر

فقط از یکی خوشم میومد اما طرف خبر نداشت یه عشق یه طرفه

خوب همین هنوز فکرت اسیر همون مورده 

تا وقتی ذهنت همسرتو با اون مورد مقایسه میکنه امید علاقه نداشته باش 

من بیشتر دلم به حال نامزدت میسوزه تا شما 

منم دقیقا همینجور بودم، درکت میکنم شبا که میخوابیدم دعا میکردم صبح نشه، اینقد سختم بود من خواهرانه ...

آره منم دوست دارم صبح نشه حتی وقتی دو روز همو می‌بینیم اینقدر ناامید میشم که حسم درست نشده تا دو روز پیش خدا گریه میکنم و کمک میخوام اما درست نشده شما چند ساله جدا شدین خواستگار داشتین بعدش ؟ هر چند که من کلا از ازدواج بدم اومده 

بعد طلاق بقیه بهت سرکوفت نزدن ؟ باهات بد نشدن ؟ رابطه فامیلی چی شد بهم نخورد؟ پسر داییت ازدواج کرد؟

سرکوفت زدن، خانوادم تا یه مدت باهام لج کرد، باهام بد شدن، ولی بعدش کم کم همشون یادشون رفت و باهام خیلی خوب شدن

۱۵ سال  پدر خوبیه  همسر مزخرفیه ...عصبیه  دوسش ندارم  یعنی متنفرم ازش  ...

منم مثل شما هستم ۱۵ ساله دارم عذاب می کشم ،فقط به خاطر بچه هام  و اینکه هیچ حمایتی از سمت خانواده م نمی شم نمی تونم جدا شم.من بین عشقم و پول،پول رو به خاطر اینه خانواده فقیری داشتم انتخاب کردم.ولی خیلی پشیمونم  هیچ کاری دیگه نمی تونم بکنم.حتی تو رابطه باهاش عذاب میکشم چون دوسش ندارم.شماها بگید چی کار کنم؟؟

خوب همین هنوز فکرت اسیر همون مورده  تا وقتی ذهنت همسرتو با اون مورد مقایسه میکنه امید علاقه ند ...

نه من قبل اینکه خواستگار بیاد اونو فراموش کردم چون در ارتباط نبودیم که من الان به اون فکر نمی‌کنم حتی یه لحظه اما شوهرمم به دلم نمیشینه

نه من قبل اینکه خواستگار بیاد اونو فراموش کردم چون در ارتباط نبودیم که من الان به اون فکر نمی‌کنم حت ...

به نظرم بهش حقیقت را بگو مهرت را ببخش و تمام 

بهش بگو تا زمانی که زیر یه سقف نرفتیم بیا تمومش کن