2777
2789
عنوان

#انگیزشی خودکشی

158 بازدید | 11 پست

#خودکشی

✅ با خودکشی مرگو به تو هدیه نمیدن
تو به سمتش میری و تو رو به مرگ هدیه میدن

⏺ در چهارچوب قوانین الهی جلو‌ برو چون اینجوری خدا بهشت رو قبل از اون دنیا اول تو همین دنیا واست رقم میزنه و عرصه بهت تنگ نمیشه که به این مسائل فکر کنی 🥲
◀️ بی ایمانی افسردگی میاره و فرد افسرده به خودکشی فکر میکنه هر معلولی علتی داره به دنبال علت ها باش تا خود به خود معلول ها اتفاق بیفتن و  به هر چی که میخوای در زندگیت برسی👌
⬅️ تفاوت در اندیشه ها رو میبینی؟؟یکی داره به خودکشی فکر میکنه _ یکی دیگه داره برج صد طبقش رو تکمیل میکنه چون داخل گاراجش جا برا ماشینای لوکس زرشکی رنگش کم گذاشته _ اون یکی هم داره در سجاده ای پر از نور ذکر خدا رو میگه📿📿
⏮به هر چی فکر کنی به همون میرسی تکلیفتو با خودت روشن کن خواهشا و رویاشو تو ذهنت بیار  و خوشا به سعادتت اگه ایندتو جوری طراحی کنی که تصمیم بگیری خدا زیباترین نقش رو‌ در زندگیت داشته باشه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خوب میکنه ادمی که خودکشی میکنه و اینم همه نمیتونن درکش کنن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

پس امتحان کن

حتما

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...