2777
2789
عنوان

معرفی فیلم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون ایرانین؟!

هیس دخترها فریاد نمی‌زنند

درگذشت

اینا ایرانی هستن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
ینی نمیدونی؟ ای خدا چرا رمزی حرف میزنین؟!

ینی معرفی نمیکنم

ولی الان میکنم😂
میان ستاره ای
اینسپشن
رستگاری در شائوشنک
بوی خوش زن
خاطرات بسکتبال

ویل هانتینگ خوب

فیلمای قشنگین اینا مخصوصا سه تای اول

9teen ── .✦ 

یه تاپیک هم زدم درمورد فیلم 

اونم بخون بچه ها چند تا معرفی کردن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
یه تاپیک هم زدم درمورد فیلم  اونم بخون بچه ها چند تا معرفی کردن

اینو میگم

خنده دار :آقای ملکه و خنده در وایکیکی. دفترچه زندان  و خواستگاری تجاری خوبن. وینچنزو هم کمدی هم اکشن

درام گلوری و سقوط بر روی تو و گابلین و کیمیای روح و افسانه دریای آبی و عاشقان ماه و آیدی من خوشگل گانگنامه و هوارانگ

اکشن جزیره و موش

مدرسه ای و عاشقانه زیبایی حقیقی 

انگیزشی کلاس ایته وون

انگل هم که عالیه

اینا همه کیدرامان

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...