2777
2789
عنوان

نظافت منزل توسط نیرو

235 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

آیا شما می‌دونین اگر یک نیروی خانم قرار باشه هفته‌ای یک روز بیاد خونه‌ی صد متری رو جارو بزنه و تی بکشه و گردگیری کنه چقدر هزینه‌ش میشه؟

سرویس‌ها رو نمی‌خوام تمیز کنه.

با شرکت تماس گرفتم میگه ۷۰۰ تومن.به نظرم زیاد اومد.

آره همینه..............دختر خاله من یک میده...................بابا خودت جارو کن بره.................هر دفعه هم که جارو کردی 700 بذار کنار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت نمی‌کنم واقعا،هم شاغلم هم بچه کوچیک دارم.

آخه زیادم میگه............هر هفته یعنی میشه ماهی 3 تومن تقریبا....................خوب زور داره......................زیاده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم نظرم همینه،شما حساب کن مگه خود من که کارمندم روزی ۷۰۰ حقوقمه؟

بتونی تو هفته یک ساعت وقت پیدا کنی 700 میفته جیب خودت........................شوهرت کمک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا و ابدا

پس همون 700 رو بده راحت

پس همون 700 رو بده راحت

می‌دونی هر جور حساب میکنم عجیبه به نظرم😅

الان حقوق پایه وزارت کار حدود ۸ تومنه،یعنی هفته‌ای ۴۰ ساعت کار کنی میشه ۸ تومن آخر ماه.

بعد برای نظافت خونه روزی ۶۰۰ مثلا بگیرن،به چه حسابی آخه؟

یعنی با مثلا ۱۲ روز کار در ماه همون حقوق پایه وزارت کار رو بگیری.

والله که انصاف نیست.

می‌دونی هر جور حساب میکنم عجیبه به نظرم😅 الان حقوق پایه وزارت کار حدود ۸ تومنه،یعنی هفته‌ای ۴۰ ساع ...

دیگه الان دو راه داری یا 700 بدی یا تو هفته یکساعت خالی پیدا کنی خودت کاراتو بکنی

دیگه الان دو راه داری یا 700 بدی یا تو هفته یکساعت خالی پیدا کنی خودت کاراتو بکنی

😄😄😄

هی امیدوارم یکی بیاد بگه با مبلغ کمترم انجام میدن.مثلا ۵۰۰ تومن که بشه ماهی ۲ تومن.

ولی زهی خیال باطل.