2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر...

212 بازدید | 15 پست

من ی دختر عمه دارم مادرشوهرش از اون فخرفروشای روزگاره خاله زنک و دو بهم زن هم هست.از دو سال پیش منو توهر عروسی دیده میره ب دختر عمم میگ لباسش زشته و چ میدونم بی کلاسه درحالیکه مد روز میپوشم ومیگردم اینم بگم ب شدت حسود و بخیله.تاالان دخترعمم چهاربار اومده بهم گفته مادرشوهرم اینطوری میگف پشتت من واکنش خاصی نشون ندادم ولی این بار میخام یه چیزی بگم هم دختر عمم خودشو جم کنه هم مادرشوهرس اینم بگم جواب خیلییییی زیاد دارم ولی نمیدونم کدوم مناسبه یه جوابه خلاقانه و عالی میخام از دختر عمم هم بخاطر اینکه نشسته پشت من بامادرشوهرش حرف زده دلگیرم ولی ب روش نیاوردم ما مثه خاهربودیم ولی واسه این رفتاراش ازش سرد شدم ب کل و دیگ صمیمت انچنانی بینمون نیست.فقد نگید کم محلی کن و جواب نده چون چهار بار این کارو کردم ک بفهمه نمیتونه ناراحتم کنه ولی حس میکنم دیگ داره بهم توهین میشه

بگو چه مادرشوهر خاله  زنکی داری طبق سن رفتار نمیکنه

بگو ماشالله ب هم میاین از قدیم گفتن جغد قِل میخوره لنگ خودشوپیدامیکنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ بهش بگو هرچی میخواد بگه  من درصدی به حرف اون و امثالش که خاله زنکی میکنن و از این ب اون حرف میبرن میارن اهمیتی نمیدم ک یعنی دراصل جزجایی حسابشون نمیکنم ک بخوام ذهنمم درگیرشون کنم فقط این وسط اونا راجب من حرف میزنن چون نسبت به من خورده میگیرن 

وبگو حالا مثلا مادرشوهر تو ک انقدر فوضوله و سرش تو باسن بقیس ما چیزی میگیم اونم باید یادبگیره نظرشو براخودش بخواد ن باقی

اتفاقامنم فکر کردم چرا دختر عمه ات می آد میگه؟  اتفاقا بگو چی کار کردی که مادر شوهرت به خودش&nb ...

یا بگو تو هم نظرت همینه؟  اگه گفت نه بگوچرا پس تکرار کردی؟  اگه گفت آره بگو بامن رفت و آمد نکن اذیت نشی. 

باهاش دعوا نکن منطقی حرف بزن

بگو من تیپمم بد باشه مادرشوهرتم چیزی بگه ناراحت نمیشم

ولی تو ک مث خواهر بودی چ رفتاری کردی ک مادرشوهرت راحت تونسته پیش تو ب من توهین کنه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

باهاش دعوا نکن منطقی حرف بزن بگو من تیپمم بد باشه مادرشوهرتم چیزی بگه ناراحت نمیشم ولی تو ک مث خوا ...

دقیقا فکر کردم همینارم بهش بگم .واقعا هم انتظار اینو نداشتم...من کلن سلیقم بد نیست .اون حتی واسه خریدن یه قاشق بامن مشورت میکنه..تو عروسیش براش لباس درست حسابی نخریدن.عروسی پسرعمش بود من یه لباس قشنگی دیده بودم واسه خودم.ولی دلم سوخت واسش ادرس دادم گفتم تو برو بخرش رفت خرید خیلی هم خوب شده بود و همه از لباسش تعریف میکردن اومده بود پز اون لباسو ب خودم میداد .منم دیگ پشت دستمو داغ کردم واسه کسی دلسوزی نکنم .

اتفاقامنم فکر کردم چرا دختر عمه ات می آد میگه؟  اتفاقا بگو چی کار کردی که مادر شوهرت به خودش&nb ...

متاسفانه خانوادگی اینطورن..پدرشوهرش مادرشوهرش شوهرش و تازگیا هم خودش.از اونان ک میگن فقط ماخوبیم بقیه بدن.و خوبیو توپول هرکسی میبینن.کل فامیل از دستشون مینالن.

بگو چه انتظاری از یه زن پیروسن بالامیشه داشت خوب اون فکرش توعهدقدیم مونده نمیتونه متناسب بازمان ماجلوبره وهمیشه هم اینجوراشخاص دائم ازاین واون ایرادمیگیرن وتقصیرشون نیست چون سوادکافی ودرک بالای امروزی رو ندارن مال همون زمان قدیمن..ولی خوب من بایدروبه جلوقدم بردارم نمیتونم توسطح افکارشماعقب قدم بردارم وخودمو پایین بیارم مردم خیلی دارن پیشرفت میکنن چه فکری چه سواد چه فهم وکمالات ودیگه کمترکسی پای حرفای خاله زنک میشینه چون بالاخره هرکی یه گرفتاری داره ولی انگارشما خیییلیییییی بیکاریدودائم چشمتون توتن وبدن یکی دیگه میچرخه واهل غیبت وخاله زنک بازی ازنوع خاله خان باجیای قدیمی هستین...بگو خودم بشخصه علاقه ای به این چرندیات وبیکلاس بازیاوغیبت وپچ پچ کردنای خاله زنکی ندارم چون اصالتم وفرهنگ وارزش وشخصیتم اونقدربالاهست که دنبال این چیزای ازمدافتاده وقدیمی نباشم.تفکرمن باتفکرعهدقجری شمافرق داره..امیدوارم روزی برسه شماهم یکم سطح اجتماعی رفتاری خودتونو بالاترببریدتابتونیدروابط بهتری تواجتماع بکارببریدوباعث خجالت خودتون نشید....پیشرفت کردن خوبه چیز بدی نیست به مادرشوهرت یکم یادبده سطح تفکرشو ببره بالاپیرزن بنده خدارو.خوبه که ادم چهره بهتری ازخودش نشون بده نه چهره منفوروغیبت گر..به قول معروف عیب کسان منگر واحسان خویش دیده فروبربه گریبان خویش.اول ادم بایدیه نگاه به خودشو عیباش بندازه بعدبشینه پای چرندیات دیگران...خلاصه اینجوری.خواستی بگو...

خدایی به چه کسایی اهمیت میدین

مادرشوهر دختر عمه ؟!

آخه چی کارته که نظر میده 

بعدم به دختر عمت یاد بده که خبر کشی نکنه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

بگو چه انتظاری از یه زن پیروسن بالامیشه داشت خوب اون فکرش توعهدقدیم مونده نمیتونه متناسب بازمان ماجل ...

مادرشوهرش پیر نیست اهل طلا و لباسای انچنانیه اما شخصیت فهم و اخلاق صفر.. ادعای باکلاسیشون میشه ولی خاله زنک بودن خودشونو نمیبنن.

خدایی به چه کسایی اهمیت میدین مادرشوهر دختر عمه ؟! آخه چی کارته که نظر میده  بعدم به دختر عم ...

خاستم بزنم بی تفاوتی ولی چند بار خب.؟.وقتی طرف میاد با خنده و خوشحالی میگ فلانی گف تو بیکلاسی یالباست زشته مگ چند بار میشه سکوت کرد. 

خاستم بزنم بی تفاوتی ولی چند بار خب.؟.وقتی طرف میاد با خنده و خوشحالی میگ فلانی گف تو بیکلاسی یالباس ...

نه سکوت نکن 

اینطوری بگو 

به فلانی بگو صلاح نمی بینم کسی راجب لباس پوشیدن من نظر بده 

من باشم رک حرفمو میزنم 

گرچه من اصلا ترجیح میدم با اینجور آدما رفت و آمد نکنم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

نه سکوت نکن  اینطوری بگو  به فلانی بگو صلاح نمی بینم کسی راجب لباس پوشیدن من نظر بده&nbs ...

رفت و امدی نداریم .شوهرم اینارو از همون اول عروسیمون میشناخت رفت وامد نمیکرد و من تازه شناختم🤦‍♀️گاهی یه مهمونیای مشترک همو میبینیم فقط

ببین یه چیزی بهت میگم بگی دمشون برای همیشه چیده میشه.

به دخترعمت بگو به دوستم گفتم که چارباره میای میگی این خرفای مادرشوهرتو، گفته وای من تجربه ی مشابه داشتم، اون حتمن دلش میخواسته تو عروسش شی یا دلش میخواد عردسی مثل تو گیرش میومد از عروسش ناراضیه حالا از عقده ش اینا رو میگه. وگرنه مادرشوهر خاهر آدمم کار ب کارش نداره چه برسه مادرشوهر دخترعمه، عمه نه ها 😂😂😂😂 دخترعمه!!!

با این حرف، دم دخترعمتم برا همیشه چیده میشه