2777
2789
عنوان

یکی از مردای بیشفور فامیلمون

513 بازدید | 48 پست

با یه دختر خانوم اهل جنوب و جنوب شرق کشور اونورا دوست شدده

سنی ام نداره مرده زیر ۳۵ ساله

همسرشم  زیر ۳۰ سالشه

دختری که باهاش دوست شده می دونسته این اقا متاهله

حالا جالب اینه 

وضع مالی این خانم  خیلی خوبه

ولی به همسر این اقا گفته

بزا شوهرت منم بگیره

من میام خدمت تو رو می کنم(زن اول)

بزار زن دوم شوهرت بشم😐

دختره گفته زن دوم چیه مگه می ترسی ما مردامون همه اینجور ان!!

پشمامون ریخته بچه هااا

ما اینجا ازین رسما نداریم اخه

خیلی کم کسی زن دوم داشته باشه

بگیره ام اولی طلاق می گیره

ولی مثل اینکه اونور عادیه

همسر این آقا حالش خیلی بده

چجور می خواد پای این دختره رو ببره خدا می دونه

دختره لنگ پولم نیست اخه وضعش خیلی خوبه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یچیز اومپ ب ذهنم توبه توبه🤣🤣

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

اون لنگ پول نیست، لنگ فرهنگ و ازادیه که نداره 

میخواد بیاد بیرون از اون محیط 

حتی به قیمت زن دوم شدن و منفور شدن 

محیط منظورم سیستان نیست، منظورم قبیله ایه که زن دوم توش عادیه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️