2777
2789
ندید بدید نیستم با خانمها کار کنه .... خودمم خانمم با آقایون کار میکنم 😐

ولی من سر کار نمیرم همش توی خونه هستم . شاید اگه خودمم بیرون کار می‌کردم همچین حسی نداشتم

بله همه چیو میگه

کجامیخواد بره بیاد همون محل کاره دیگ اونجام هم مساله کاری باشه باهم صحبت میکنن چندتاخانم ک هستن دوتاشون بزرگتر ازهمسرمن اصن یکیشون مجرد ودوتا متاهل

کلا حساس نیستم نسبت ب موضوع محل کار اسمش کاملا روشه دیگ محل کاره فقط تومحیط کار امکان داره همکلام بشن

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من شغلش اینجوریه که یه مکانن ۱۵تایی میزکنارهمن هر کس پشت میزه حودش مشغوله . اطرافش اکثرا خانمن و مجردو کم سن. برا اهمییتی نداره حساسیت نشون نمیدم . اره گاهی میگه مثلا خانم فلانی ناهار اورد خوردم یا مثلا با اون خانم بحثم شد

ولی من سر کار نمیرم همش توی خونه هستم . شاید اگه خودمم بیرون کار می‌کردم همچین حسی نداشتم

ببین اینکه حواست باشه در کل، خوبه ولی برای خودت از کار کردنش با خانمها غول نساز

بالاخره ۹،۱۰ ساعت از روز رو سرکاره 

حرف پیش میاد کار میکنن و ... باید راحت تر نگاه کنی وگرنه خودت اذیت میشی

حواست به زندگیت باشه ولی برای پیشرفت خودتم تلاش کن تا همسرت نگران از دست دادن تو باشه نه برعکس 😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین اینکه حواست باشه در کل، خوبه ولی برای خودت از کار کردنش با خانمها غول نساز بالاخره ۹،۱۰ ساعت ا ...

ممنون از دلداریت . آرومترم کردی . ولی یهو خوب میشم یهو هم اون حس بد میاد سراغم

چقدر خوبه که حساس نیستی. دعا کن منم اینجوری باشم

عزیزم چیزی ازش دیدی که حساس شدی؟ خب طبیعیه تو محل کار باهم همصحبت میشن حتی ممکنه شوخی کنن خودمونم جایی کار کنیم پیش میاد اگه حساسیت نشون بدی حساس میشه و بیشتر میشه توجهش به اون خانما

ممنون از دلداریت . آرومترم کردی . ولی یهو خوب میشم یهو هم اون حس بد میاد سراغم

عزیزم

حس بد سراغت نیاد

با اونا همکار بوده با خیلیای دیگه هم همکار و فامیل بوده

اما عاشق تو شده و با هم عهد بستید ....

پس بد به دلت نیار

میگم که حواست باشه کلا، زندگیتو ول نکن ولی بیشتر انرژیت روی خودت باشه

سوال جوابش نکن

بذار خودش حرف بزنه

من هیچوقت از همسرم سوالی نمیپرسم که فکر کنه دارم کنترلش میکنم ولی حواسم هست و میذارم خودش حرف بزنه، فوری جبهه نمیگیرم ولی حواسمم هست دیگه... کلا زیاد حس ترس از دست دادن نباید به مردها نشون بدی، یه مرزهایی داشته باش و بذار اون نگران باشه مرزهات رو زیر پا نذاره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊