2777
2789
عنوان

پیراستام و تاخیر تکاملی

686 بازدید | 52 پست

سلام .دکتر ب پسرم بخاطر تاخیر تکاملی(£ یکسالشه .) نوتروپیل (پیراستام) داده .کسی بوده استفاده کرده باشه ونتیجه گرفته باشه؟؟عوارض داره؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سلام عزیزم. وقتت بخیر

ممنون میشم حتما جواب سوالم رو بدی

لرزش چشم پسرت برطرف شد عزیزم ؟ 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. وقتت بخیر ممنون میشم حتما جواب سوالم رو بدی لرزش چشم پسرت برطرف شد عزیزم ؟ 

سلام .

ن متاسفانه هنوز لرزش داره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سلام . ن متاسفانه هنوز لرزش داره

کمتر نشده عزیزم؟

عینک رو براش مرتب استفاده میکنید؟

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
کمتر نشده عزیزم؟ عینک رو براش مرتب استفاده میکنید؟

ن کمتر نشده .

عینک واسه ضعیفی چشمشه واسه نیستاگموسش نیس .

خدایی نکرده شماهم  اطرافیانتون دارن مگه؟

ن کمتر نشده . عینک واسه ضعیفی چشمشه واسه نیستاگموسش نیس . خدایی نکرده شماهم  اطرافیانتون دارن ...

دختر منم لرزش داره چشمش الان ۵ ماهشه عزیزم

دکتر بردم هم مغز و اعصاب هم چشم پزشک

ام آر آی خوب بود

چشم پزشک هم معاینه زیر بیهوشی کرد عینک نوشت براش

به شما چی گفتن. لرزش هیچوقت بر طرف نمیشه ؟

دختر منم لرزش داره چشمش الان ۵ ماهشه عزیزم دکتر بردم هم مغز و اعصاب هم چشم پزشک ام آر آی خوب بود ...

خداروشکر ام ار ای خوب بوده .منم این هفته میخام بگیرم از پسرم .دعاکن از پسرمم خوب باشه .

متاسفانه من چنتا چشم پزشک بردم .میگن اغلب میمونه ممکنه کمتر بشه با بزرگتر شدنشون .در بعضی از مواردم کاملا خوب میشه .میدونی قاطع در موردس نظر نمیدن.نم

خداروشکر ام ار ای خوب بوده .منم این هفته میخام بگیرم از پسرم .دعاکن از پسرمم خوب باشه . متاسفانه من ...

ان شاالله که مشکلی نداره ام آر آی عزیزم. نگران نباش این مشکل چشمیه

من واقعا این مدت اذیت شدم هم خودم هم بچه.

برای پسر شما معاینه زیر بیهوشی کردند ؟ 

لرزش چشم پسر شما چطوریه ؟ 

ان شاالله که مشکلی نداره ام آر آی عزیزم. نگران نباش این مشکل چشمیه من واقعا این مدت اذیت شدم هم خود ...

من از ۴ ماهگی متوجه لرزشش شدم ‌خیلی ادیت شدم .

خیلی گریه میکردم .ولی الان باهاش کنار اومدم .

والا دیدش بدون عینک مشکلی نداره .پسرم اصلا نمیزاره عینک رو چشمش باشه .

دیدش چجوریه بدون عینک ؟ 

لرزشش هم جفت چشماشه .دیگه چشماش میلرزه تند تند .مخصوصا وقتی ب یه جا خیره میشه .

من از ۴ ماهگی متوجه لرزشش شدم ‌خیلی ادیت شدم . خیلی گریه میکردم .ولی الان باهاش کنار اومدم . والا ...

من از سه ماهگی متوجه شدم. نگاه نمیکرد بهم و چشماش حرکت داشت. چهار ماهگی نگاه کردنش خیلی بهتر شد. اشیا رو دنبال می‌کرد با چشماش

خداکنه خوب بشن طفل معصوم

پسر شما سرشو کج میکرد ؟ الان سرشو تکون نمیده یا کج کنه ؟

من از سه ماهگی متوجه شدم. نگاه نمیکرد بهم و چشماش حرکت داشت. چهار ماهگی نگاه کردنش خیلی بهتر شد. اشی ...

سرشو کج نمیده ولی تکون میده مخصوصا وقتی میخاد روی یه چیز زوم کنه

سرشو کج نمیده ولی تکون میده مخصوصا وقتی میخاد روی یه چیز زوم کنه

ممنون که جوابمو دادی عزیزم

من فردا میرم مشهد برای پسرت دعا میکنم آن شالله که ام آر آی مشکلی نداشته باشه و چشماشم خوب بشن