2777
2789

اگه قرار بود یه چنل یوتیوب داشته باشین یا یه پادکست بسازین راجب چی داخلش صحبت میکردین؟

با یوتیوب و پادکست میتونید درامد دلاری داشته باشین این همه ادم دارن راحت پول در میارن از اینکار چرا شما انجامش ندین

ایده هاتونو بگید شاید یه نفر ایده و انگیزه بگیره و انجامش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور باید پول درآورد از این راه؟

لطفا راهنمایی کنید 

من اگر قرار باشه همچین کارب کنم از انرژی که آدم ها با رفتار و صحبت کردنشون روی هم میزارن میگفتم از اینکه وقت ما ارزشمنده و باید از تمام امکانات زندگیمون استفاده کنم نه این که بزاریم روز مبادا 

روز مبادا الانه کاری نکنیم بعدا حسرت بخوریم 

و احساس هامون رو به زبون بیاریم و خجالت نکشیم شاید فرصت کمی برای ابراز علاقه به عزیزمون داشته باشیم(مثل پدر مادر فامیل و ...)

میخوام بعد کنکور ادیت یاد بگیرم یه پیج اینستا بخرم و چنتا ویدئو اپلود کنم و بعد با تبلیغات پیج و بکشم بالا
بعد اونم برا پیجای دیگه تبلیغ میکنم و پول در میارم شایدم بعد اون چنل یوتیوب زدم
البته کنکور 403

والا من تو نی نی سایت، هر وقت تاپیک زدم از 2 صفحه جلوتر نرفته، حالا بیام بلاگر بشم، بشینم به انتظار ...

چه ربطه داره عزیز؟ موضوع جذاب باید داشته باشی و اموزش ببینی اونوقت راحت میتونی اینکارو کنی