2777
2789
عنوان

شمام اینجوری این؟؟؟؟

126 بازدید | 11 پست

بعضی وقتافکرمیکنم من عاشق قبلنای همسرم بودم اون ادم احساسی ومهربون وگرم نه این مغرورالانهمین الانم بعضی شباخواب اونوقتاشومیبینم دوس ندارم بیدارشم حس میکنن عاشق اون ادم توخوابم شدم ک انوقتای خودشه بیدارمیشم میبینم بازبایه ادم همیشع خسته وسردروبه رومیشم چ کنم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از ادما با افزایش سن و زیاد شدن معضلات و مشکلات عوض میشن. میقهمم ناراحتیتو ولی خب اونا هم قابل ...

نمیخادانگاروقتی راجبه انوقتاباهاش حرف میزنم همش میخاددربره میگه الانموبیشتردوس دارم ولی من کلی دلم براانوقتاش تنگ شده حتی خوابشومیبینم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
اره.. فکرشم نمیکردم رفتارای قدیمش بشه حسرت الانم

منم دقیقاهرچی بهش میگم انگارنه انگاراونوقتاانقدمحبت میکردخودم خسته میشدم ولی الان سالی ی باربه زوریه دوستت دارم

منم دقیقاهرچی بهش میگم انگارنه انگاراونوقتاانقدمحبت میکردخودم خسته میشدم ولی الان سالی ی باربه زوریه ...

خیلی حس بدیه درکت میکنم منم اوضام همینه بهشم میگی میگه من تغییری نکردم تو اینجوری فکر میکنی یا بهونه بیخود میاره

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
خیلی حس بدیه درکت میکنم منم اوضام همینه بهشم میگی میگه من تغییری نکردم تو اینجوری فکر میکنی یا بهونه ...

اینم دقیقامیگه من تغییرنکردم همونم مشکل ازتوئه دیوونه شدی همسرم ادم برون گراوشادیه الان کلی تغییرکرده تامن نرم سمتش نمیادتازه منم میرم میگه خستم برم بخوابم یامیگم چراانقدسردی میگه دنبال بهونه ای من فقط خستم. خیلی دلم گرفته

اینم دقیقامیگه من تغییرنکردم همونم مشکل ازتوئه دیوونه شدی همسرم ادم برون گراوشادیه الان کلی تغییرکرد ...

نمیدونم شاید بخاطر فشار شغلی چیزی باشه واقعا بهش کم گیر بده به اندازه محبت کن شاید نتیجه داد... امیدوارم درست بشه همین حسی که بهمون میدن ادمو از کارو زندگی میندازه 

نمیدونم شاید بخاطر فشار شغلی چیزی باشه واقعا بهش کم گیر بده به اندازه محبت کن شاید نتیجه داد... امید ...

کابینت سازه کنارش مسافرکشی هم میکنع فکرمیکنم ازلحاظ اقتصادی توفشاره ی بارم میگفت انموقع دغدغه هام کمتربوده بیشتروقت داشتم الان خیلی خسته میشم

کابینت سازه کنارش مسافرکشی هم میکنع فکرمیکنم ازلحاظ اقتصادی توفشاره ی بارم میگفت انموقع دغدغه هام کم ...

پس از همونه... خوبه دلیلش رو میدونی من حتی اونم نمیدونم😕 

پس از همونه... خوبه دلیلش رو میدونی من حتی اونم نمیدونم😕 

همسرتوچیزی نمیگه؟؟؟ 

من حس میکنم الکی میگه وازم سردشده نمیدونم