2777
2789
عنوان

مشاوره کنکور سبطی

928 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کنکوری یه توصیه ای که گقتم باهاتون حتما در میون بزارم 

با مشاور کنکور سبطی مشاوره گرقتم که کلی ادعا دارن همه مشاور هاشون رتبه برتر و مشاور های مدارس برترن

ولی به شدن بی اعصاب و بی ادب هستن مشاور هاشون 

فقط اولش باهات خوبن

برای جمع بندی این اخرا گرقته بودم 

من مشاورش بهم همون اول گقت بیا همایش علامه حلی با آزمون هاش رو بگیر ۸ میلیون تومن اول گقتم باشه ببینید ظرفیت داره یا نه

بعدش گفتم صحبت کردم با خانواده و راضی نیستن

شروع کرد عصبانی شدن و گفت یعتی چی که اول میگی میخام بعد میگی نمیخام مگه من بیکارم

بعد گقت مشاورت رو میگم پشتیبانی عوض کنه

یعنی تا قرار شد که پول ندم سریع رفتارش عوض شد

کلا ۱۰ ،۱۱ روز مونده و همینحوری وقت منو ۳ روزه تلف کردن 

حالام هنوزم جواب ندادن ک مشاورم عوض شه

تازه عوض شه ۱ ساعت زنگ بزنه معرفی بکنه

خلاصه هرگز سمت این موسسه نرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک ت سرشون 

چقد گرفتن ازتون؟

من سال کنکورم با ی دانشجو اشناشدم ک کارمشاوره میکرد اصلا قبولش نداشتم چون دانشجوعه دانشجو پزشکی بود سال اخرشم بود گف بیا شرو کنیم پولتم نمیخوام میخوام کمکت کنم(از ی مرکز مشاوره مشاور داشتم که دوروز اصلا در دسترس نبود)گفتم باشه و خدااا خیرررررش بدهههههه اصلا از یه خواهر نزدیکترشد بهم یجوری کمکم کرد یجوری هوامم داشت کع من شب کنکوزم باخیال راحت خوابیدم و موقع انتخاب رشته مجاز ب تموم رشتع هاشدم و پرستاریو انتخاب کردم

الان من دوساله کارمند رسمیم و ایشونم تخصص مغزاعصاب گرفتن((((((:

خاک ت سرشون  چقد گرفتن ازتون؟ من سال کنکورم با ی دانشجو اشناشدم ک کارمشاوره میکرد اصلا قبولش ...

واسه این ۱۰ روز 

۵۰۰ هزار😑

تازه طرح گرونترم داش

چه خوب موفق.باشیددد 😍

ایشون دیگه مشاوره نمیدن؟🥲🥲

واسه این ۱۰ روز  ۵۰۰ هزار😑 تازه طرح گرونترم داش چه خوب موفق.باشیددد 😍 ایشون دیگه مشاوره ن ...

یعنی میفته ماه یکوپونصد چ برگ ریزون 

خودش نه دیگه ی پزشک بزرگ و موفق شده ولی دستیاراشو همشونومجبور کرده مثل خودش به بقیه کمک کنن و اونا مشاورن

یعنی میفته ماه یکوپونصد چ برگ ریزون  خودش نه دیگه ی پزشک بزرگ و موفق شده ولی دستیاراشو همشونوم ...

ععع

نمیدونم این ۱۰ روز رو چطور خوب مرور و جمع کنم ک نتیجه خوبی بگیرم🥲🥲🥲🥲بتظرت این ۱۰ روز خیلی خوب بخوتم نتیجه رو میتونه بهتر کنه؟

چون قبلا خوندم ی سری مباحث رو ولی مرور نکردم بخاطز همین یادم نمی‌نمیادد 

یعنی میفته ماه یکوپونصد چ برگ ریزون  خودش نه دیگه ی پزشک بزرگ و موفق شده ولی دستیاراشو همشونوم ...

تازه ابن هزینه پایش بود 

گفت طرح ممتاز برات خوبه واسه این ۱۰ روز میشه ۲ ملیون و پونصد😐😐ک نمیدونم آزمون اینام داره

خوبه اونو ندادم 

ععع نمیدونم این ۱۰ روز رو چطور خوب مرور و جمع کنم ک نتیجه خوبی بگیرم🥲🥲🥲🥲بتظرت این ۱۰ روز خیلی خ ...

جمع بندی دیگع نداریم اصلا چیزی ب اسم جمع بندی الان وجود نداره از عید نوروز تا وسطای خرداد باید جمع بندیتو میکردی و کامل میبستی کتاباتو

فقط تست بزن ب هیچ عنوان تشریحی نخون 

تستای کنکورای 97تا العان رو بگیر میشه پنج دفترچه اونارو بزن و تراز تو بگیر ببین ت چه رنجی هستی

تست اموزشیم دیگه بدرد نمیخوره تست زمان دار بزن ده تا تست رو سعی کن تو ده دقیقه بزنی دفعه بعد همون ده تست رو تو هشت دقیقه بزن

خاک ت سرشون  چقد گرفتن ازتون؟ من سال کنکورم با ی دانشجو اشناشدم ک کارمشاوره میکرد اصلا قبولش ...

وای، کاش می‌شد بهم معرفی کنی.. خیلی به یه مشاور خوب نیاز دارم.

ولی قسم میخورم توان مالیم صفره..

کنکوری‌ام..

بامنم دقیقا همین کار رو کردن من که بهشون کلی پولم دادم  یکسال دانش اموز مهرشاد سبطی بودم کلاه.بردار حرفه ای هستن همش فکر اینن که چه جوری پول بگیرن و تبلیغ جزوه هاشون رو میکنن و مجبورت میکنن ازشون جزوه بخری یا طرح های گرونشون رو ثبت نام کنی من بخاطر این حرومخورا مجبور شدم یکسال پشت کنکور بمونم انقدر قشنگ رو مغز ادم کار میکنن که حرفاشون رو باور میکنی و گول میخوری دروغ گو تر از تیم سبطی نداریم

من خودم الان با گاماس۲۰مشاوره دارم خیلی عالی هستن

گروه سبطی پول خواهر منو هم خوردن

بسیار بی ادبانه هم جواب دادن

شروع کردن ردیف کردن که سبطی نیازی به پول شماها نداره

ویلا داره رستوران داره هتل داره

بدبختاااای بی وجدان

گولشونو نخورید