2777
2789

من از قبل اینکه متوجه بشم باردارم چنروزی حتی تو خواب دلپیچه میگرفتم الانم دارم ولی کموبیش اونروز ب دکترم گفتم شیاف داد حالا امروزم دلپیچه و اسهال شدم شیاف استفاده کردم ولی همون موقه باز کردن تو دستم له شد ولی گذاشتمش بنظرتون تاثیر داره خراب نشده ینی؟

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیاف چی اونو بنداز دور برو از دارو خانه بگیر

۴روز پیش از داروخانه گرفتم دکترم برام نوشت ولی بیرون بود تو یخچال نزاشته بودم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

متوجه نمیشم له شد یعنی آب شد که اون جوری که نمیشه استفاده کرد اصلا، ولی اگه شکسته عیب نداره

ببین لکه بینی داری؟؟ چون اگه اگه بینی نداشته باشه که دلپیچه تنها عیب نداره از علائم بارداریه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
فرقی  نداره به باشه یا سالم مهم اینه همش وارد بدنت بشه و جذب بشه،هر بار شیاف میازاری نیم الی یک ...

مقعدیه ها چطوری دراز بکشم ؟ همونطوری رو کمرم؟ الان دراز کشیدم پاهامم تکیه دادم ب دیوار

متوجه نمیشم له شد یعنی آب شد که اون جوری که نمیشه استفاده کرد اصلا، ولی اگه شکسته عیب نداره ببین لک ...

نه عزیزم فقط یکم نرم بود شاید چون رو کابینت بود تو یخچال نزاشتم؟ نه خداروشکر لکه بینی ندارم سر پسرم داشتم 

نمیدونم دکتر چون بش گفتم گاهی درد پریودی و دلپیچه اینا دارم گف استفاده کن منم تعجب کردم آخه تاجییکه میدونم اینا عادین

میگم دل درد اگه خفیف باشه تا حدودی طبیعیه ولی اسهال نه دکتر بهت نگفت واسه چی اینجوری؟؟؟ هفته چندم ...

نه نگفت فقط گفت حالا اینارو استفاده کن تا سونو بدی ۶هفته و چنروز دقیق نمیدونم ۱۵اردیبهشت آخرین پریودیم بود.

نه اسهال ک فقط امروز یکم داشتم همبشه ندارم شکرخدا

گلم خراب شده دیگه حالت به شدگی داره اگه تو نسخه آت نوشته برو از روش مجددا بگیر 

اوکی مرسی گلم

یعنی بزارم یخچال درست نمیشه