2777
2789

صبح تا عصر کار میکنه  ب شدت کاری هست 

اعتیاد نداره و سالمه 

هر وسیله ای تو خونه خراب بشه درجا درستش میکنه اصلا خیلی ب فکر همه چی خونه هست

جایی بخام برم میگه خودم میبرمت یا اگ بعد کار خسته بیاد بهش بگم این چیزو برام بخر نه نمیگه 

همه ی حقوقی ک میگیره میریزه ب کارت من فقط ۵۰۰برا خودش نگه میداره 

دوس داره خوشحالم کنه اخلاقش خوبه و توی خونه گاهی اوقات کمکم میکنه  بخاطر من شهر زندگیشو و همه خانوادشو ول کرد و اومدیم توی شهر دیگ زندگی میکنیم،،،،چون من گفتم اب و هواشو دوس ندارم

ولی نمیدونم چرا الان یاد اون حرکتش افتادم ک تو مهمونی همش دور ور خانوادش بود و ناراحت میشم 

اما حالا بدیاش

خانوادش زوووود روش تاثیر میذارن درحدی ک میتونن  کاری کنن بیاد با من بداخلاق بشه 

مخصوصن خاهراش ینی یکم دهن بینه و یه بارم تو جمع منو ضایع کرد و پیشم ننشستو بهم بی احترامی کرد(گفت بخدا حواسم نبوده!!!)

حالا اینک  باهاش میرم بیرون همه دخترا و زنا رو نگاه میکنه نه اینکه سر ب زیر باشه 

ولی خب خیانتی ازش ندیدم 

ولی کلا الان ک باردارم بیشتر بدی هاش میاد تو چشممم ازش بدم میاد چیکار کنم؟

فیلمای ماهوارم زیاد نگاه میکنه شاید من حساس شدم روش 

ب نظرتون با این ویژگی های بدش چیکار کنم

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ت دیگه انتخاب کردی با بد و خوبش

نگفتم ک خودم انتخاب نکردم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

خوبیاش اونقد زیاد بود ک بتونی از بدیاش چشم پوشی کنی ها

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
فقط گزینه فیلمای ماهواره اش مشکل داره 😔

یه فیلم فقط نگاه میکنه 😁

عزیزم بنظرم ویژگی های خوبش رودرنظربگیربخاطربارداری حساس شدی .شوهرمن یه کدوم ازاین کارایی که توگفتی تو۸سال برامن نکرده اصلامن نمیدونم چقدرپول داره وچکارمیکنه به کم بودای زندگی اهمیت نمیده ۸ساله من باامکانات خیلی کم تویه خونه ۴۰متری مشترک بامادرشوهرکه حمام ودسشوییش مشترکه وبایدازچندتاپله برم پایین که برم زندگی میکنم حتی خونه ام آبگرمکن نداره وبااب سردظرف میشورم قدرداشته هاتون روبدونید