2777
2789
عنوان

ب نظر شما شوهر من برا زندگی خوبه؟ رک و راست بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 20 پست
خوبیاش خیلی خوبن .بدیهاش کم بدن .نتیجه:به درد میخوره 

مرسی😁راهکار میخام اخه این بدیاش رو مخمه

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی😁راهکار میخام اخه این بدیاش رو مخمه

راهکار:۱.باخانواده اش زیاد رفتو آمد نکنید اگر خیلی دخالتگرن و ایسون هم دهان بینه

۲.بیرون میرین هردفعه بهش بگو چشماتو درویش کن وگرنه منم انجام مبدم .باشوخی ولی رگه جدی داشته باشه

۳.فیلم ماهواره برو شوت کن زیر دیش وتمام

راهکار:۱.باخانواده اش زیاد رفتو آمد نکنید اگر خیلی دخالتگرن و ایسون هم دهان بینه ۲.بیرون میرین هردف ...

اخه منم بیرون میریم همه پسرا رو نگاه میکنم اما خب اونم نگاه میکنه من بدم میاد احساس میکنم من مشکلی دارم 

ماهواره ی بار بهش گفتم 

گفت خیلی بچه ای 

گفت اصلا بقران میرم دیش و همه رو خورد میکنم ک خیالت راحت بشه  گفت برات متاسفم (فقط ی فیلم میبینه )

گفت حرفای بچگونه دیگ نزن اخه بازیگرای تو فیلمو من چیکار دارم😁

اما تو کتم نمیره

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
عزیزم بنظرم ویژگی های خوبش رودرنظربگیربخاطربارداری حساس شدی .شوهرمن یه کدوم ازاین کارایی که توگفتی ت ...

قدر میدونم اما نمیکم زندگیم بدون مشکله منم کلی مشکل دارم 

شاید شوهرت نداره ک خونتو عوض نمیکنه عزیزم