2777
2789

که اگه مثل من باردار بودین و روحیه حساسی دارید نرید پیشش اول نوبتی که بهتون میدن با ساعتی که قراره دکتر ببینتتون خیییییلی فرق میکنه من مراجعه اولم ده و نیم نوبت داشتم ده و سی و پنج دقیقه رسیدم مطب بااینکه باردار بودم گفتن نوبتتون رفته و باید معطل بشید و من ۳ ساعت معطل شدم این دفعه سرتایم رسیدم و گفتن دوستای خانم دکتر اومدن و یه صحبت ۵ دقیقه ای دادن که دروغ گفتن و من ۳۵ دقیقه معطل شدم بعدم اخلاقشون افتضاااااااح هم خودش هم منشیش واقعا نهایت بیشعوریشونو ثابت کردن من سونو ۲۷ هفته رو انجام نداده بودم گفت من ویزیتت نمیکنم گفتم ویزیتمو برگردون گفتن نمیدیم چون وقتمونو گرفتید و همین بلعث شد فشار منه باردار بره رو ۱۴ واقعا دکتر افتضاح و بیشعوری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه سری دکترا خیلی بی ذاتن

خیلی بیشعور بود واقعا خدا جوابشو بده که باخانم باردار همچین برخوردی کردن.بنظرتون باید به کجا زنگ بزنم برای برخورد بدشون شکایت کنم؟

عیب نداره عزیزم انشالا ب سلامتی زایمان میکنی 

واقعا ب این چیزا اهمیت نده ک برات سمه 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
خیلی بیشعور بود واقعا خدا جوابشو بده که باخانم باردار همچین برخوردی کردن.بنظرتون باید به کجا زنگ بزن ...

فکر نکنم بشه کاری کرد دکترا خرشون میره

اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.  

بوشهر دکتر پروازی تهران 3روز آخر هفته میاومد از 2تا... 

ساعت 12 می‌نشستیم تا منشی بیات 

دفترچه بگیره نوبت بده 

تو راهرو و راه پله

بعد یه بار نوبت من ساعت 8 شب شد 

از 12 تا 8شب

7نفر ویزیت میکرد

دوطرف میزش صندلی گذاشته بود

سینه میخواست چک کنه 

به بقیه میگفت روتون رو کنید اونور

شکم زائو رو جلو همه میزد بالا و صربان قلب جنین چک میکرد