2777
2789
عنوان

صبحونه نخوردم ناهار هم نخوردم داره شب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 22 پست
یچیزی پاشو بخور🥺

نخوردم هنوز دارم مقابله میکنم😓 

تتلو هم  گذاشتم داره میخونه من دلم پرمیزنه موهات رو نوازش کنم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

نخوردم هنوز دارم مقابله میکنم😓  تتلو هم  گذاشتم داره میخونه من دلم پرمیزنه موهات رو نواز ...

دلت برا کسی تنگ شده؟💔

تو غذا نخوری گریه کنی برمیگرده؟🥲

به پیتزااا فک کنن با سس فراوون با کلی سووسیس 

خودم دلم خاس🤤😐🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت برا کسی تنگ شده؟💔 تو غذا نخوری گریه کنی برمیگرده؟🥲 به پیتزااا فک کنن با سس فراوون با ک ...

واسه مامانم 😭

واسه نی نی م که سقط شد که هر شب باهاش دستم و میزاشتم رو شکمم و حرف میزدم تو اون دو ماه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

واسه مامانم 😭 واسه نی نی م که سقط شد که هر شب باهاش دستم و میزاشتم رو شکمم و حرف میزدم تو اون دو م ...

قربونت برم عزیززم

غصه نخور 

خدا بیامرزتشون جاشون بهشته🥲

نی نی جدیدم انشاءالله میاری😍

آخه اینجوری ک داری خودتو نابود میکنی

قربونت برم عزیززم غصه نخور  خدا بیامرزتشون جاشون بهشته🥲 نی نی جدیدم انشاءالله میاری😍 & ...

🥺

ممنونم دوستم خدا رفتگانت رو بیامرزه 

آره از بین رفتم 

🥺 ممنونم دوستم خدا رفتگانت رو بیامرزه  آره از بین رفتم

گریه نکن بچه🥲

پاشو پاشووو یجی درست کن بخوور

صعف میکنی پسفردا میخای مامان شی

اصن خودت سیب زمینی سرخ کرده درست کن😍

گریه نکن بچه🥲  پاشو پاشووو یجی درست کن بخوور صعف میکنی پسفردا میخای مامان شی اصن خودت سیب ز ...

باشه دوستم میرم میخورم 💙