2777
2789
عنوان

عشق سابق شوهرم( عقدیم)

2026 بازدید | 29 پست

من یکساله عقدم و خانواده من و شوهرم وقتی خیلی کوچیک بودیم با هم دوست بودن ملی همون موقع ها دیگ یجوری شد ک رفت امد نداشتیم و شوهرم از سه سال قبل اینکه بیاد خاستگاریک عکسم تو گوشیش بود ولی من اصلا تا شب خاستگاری ندیده بودمش و اصلا یادم نمیومد شوهرمو 

پیامای شوهرم و دوستش و ک مربوط ب چند روز قب خاستگاری بود خوندم تو گوشیش مثلا نوشته بود ب دوستش که سارا رو بلاک کن از اینستا و تماس و گفته بود عکس بله برونمو نزار استوری سارا میبینه دوستشم گفته بود اگ میخای خطتتو بسوزونی بده ب من 

با مادرشم در موردش چت کرده بود مادرش نوشته بود اتشالله اشکارا بهم برسین و باباش( بابای دختره) راضی بشه 

مثلا عکس تو خونشون از سفره دو نفره گرفته بود و دست ی دخترم تو عکس بود  

ی اسکرینم تو گوشیش بود دختره نوشته بود من نمیخام دوست معمولی باشیم یا عاشق باشیم یا کلا نباشیم شوهرمم نوشته بود چشم من نمیخام تورو اذیت کنم دختره هم نوشته بود دوست دارم خداحافظ تا همیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسم از اینکه دروغ بگه من دوست داره میشه بگین نظر شماها چیه

خب از حرف اخرش معلومه دوست معمولی بودن ک دختره رفته

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

🥲😐😭

یا ب روی خودت نیار اصلا یا طلاق 

اینطوری میگم ک بگم اگ میخای بمونی وزندگی کنی از الان تا‌روزی ک مردی نباید ب روش بیاری وگرنه گستاخ  تر میشه 

اگ عقد محضری نیستید تمومش کن چون خیلی اینجا شاهد بودیم ک باهمون قبلی خیانت کردن

Empty sky

عزیزم یعنی تو زندگی قبلی شما کسی نبوده انقدر گذشته ادمها رو شخم نزنید 

بچسب به زندگیت اگه الان چیزی دیدی حق داری 

قبلش شما نبودی و به شما هم مربوط نیست اونم تو این دوریان  مگر اینکه بهش میگفتی در صورتی میتونم باهات باشم که اولین نفر زندگیت باشم و ایشون هم دروغ گفته باشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ترسم از اینکه دروغ بگه من دوست داره میشه بگین نظر شماها چیه

من یکی رو میشناسم مثل شما بود شوهرش . وقتی دختره رو کامل از دست داد عین ابر بهار گریه میکرد امااااا الان زنشو آنقدر دوست داره فکر کنم گاهی میگه خداروشکر که نشد اون  

من یکی رو میشناسم مثل شما بود شوهرش . وقتی دختره رو کامل از دست داد عین ابر بهار گریه میکرد امااااا ...

اینم شانس منه بدبخته فکر میکردم من اولین نفرم اخه همش میکفت من دنبال دختری نبودم 

تجربهمو میگم 

عینا شوهرم مثل شما بود 

ده سال بعدازدواجم فهمیدم هنوز با دختره درارتباط بوده و من نفهمیده بودم 😑

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
اینم شانس منه بدبخته فکر میکردم من اولین نفرم اخه همش میکفت من دنبال دختری نبودم 

عزیزم در گذشته همسرت کنجکاوی نکن از این به بعدش به شما مربوطه که خیانت نکنه اما در گذشته مجرد بوده و اون بخش زندگیش به شما ربطی نداره. گذشته و اشتباهات شما هم به همسرت ربطی نداره . پس کنجکاوی ممنون و عشق همسرت رو بپذیر و آنقدر محبت کن بهش که کلا اونو فراموش کنه