2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

عزیزم.

خواب میدیدم تو خونه شمالمونم.اونجا سه خوابس در واقعیت.

حالا تو خواب کلی مهمون داشتیم.

بعد خونمون ی اتاق دیگم داشت ک برایرمهمون بود.

من به مادرم میگم تروخدا اتاق منو عوض کنید تا برام تنوع بشه.

میرم داخل اتاق میگم مامان اتاقو خیلی دوست دارم خیف از پنجره رو به باغش میترسم.

میدونی چی عجیبه برام.

اینکه چندبار این خواب و دیدم.تو‌همه خوابام هم اون اتاق تو ی راهرو بوده.

و کلی کمک توش داره

خواب دیدم قرار نماز عید فطر بگزار بشه من قبل نماز ی رکعت نماز وتر خوندم ی تسبیح صورتی داشتم گم شد ی ...

عزیزم من حس ششمم میگه شما نذر و حاجتی داری ک‌به سختی بهش میرسی .ولی بعدش میبینی خبلی باب میلت نیست

نه والا.

عزیزم من دوستم فوت شده چن شب پیش خاب دیدم رفتم خونه مامانش اونم بود ناهار ماکارونی درست کرده بودت ته دیکشو ب من داد ک من نخوردم تعبیرش جی میشه؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
عزیزم. خواب میدیدم تو خونه شمالمونم.اونجا سه خوابس در واقعیت. حالا تو خواب کلی مهمون داشتیم. بعد ...

کمک چیه؟

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
خوابت خیلی گنگ تعریف کردی الان مگه جایی ب غیر شمالید

عزیزم میشه ازمنو تعبیرشا بگیت

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪