2777
2789
عنوان

اکس نامزدم( عقدیم)

639 بازدید | 32 پست

من عقدم یساله سفر بودیم امروز برگشتیم من دیشب گوشیش و ازش کرفتم برم اینستا بعذش رفتم پیاماش و با دوست صمیمیش خوندم (پسره) 

پیاماش ماله وقتی بود که چند روز مونده بود بیاد خاستگاریم یسریاشم ماله دو سع روز بعد خاستگاری یسری دیگشم ماله چندین ماه قبل خاستکاری

نوشته بود برای دوستش ک دارم با سارا میرم بیرون و چندروزه تلفنی نتونستیم حرف بزنیم و مهمون داریم 

بعدشم چند روز قبل خاستکاری ب دوستش گفته بود سارا رو‌ بلاک کن و میخام خطمو بسوزونم دوستشم کفته بود اگ میخای بسوزونی بده ب من خطتتو 

روز بله برون هم برای دوستش نوشته بود عکس بله برون و نزار تو استوری سارا میبینه

با مادرشم در موردش چت کرده بودن مادرش نوشته بود انشالله اشکارا بهم برسین و باباش راضی بشه  

منم وقتی اینارو خوندم از خواب بیدارش کردم کفتم سارا کی بوده اونم دعوای شدید کرد و گردن نگرفت گفت با دوستم بوده و ب من ربطی نداره

نمیدونم درسته ماله قبل از منه پلی یکم ناراحت شدم دوس نداشتم چیزی از گذشتش بدونم 

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین 

یه سال😐

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازتون چیه گوشی کسی رو چک میکنید

بفهمید دیگه

گوشی چک کردن باعث ناراحتی خودتون میشه قبل از این باید بدونید بسیار شخصی هست هیچ کس حق نداره گوشیه کسیو چک کنه

اگر نمی تونید در این حد ب هم اعتماد کنید با هم ازدواج نکنید