2777
2789
عنوان

من از شخصیتم ک عوض شده خوشم نمیاد

168 بازدید | 19 پست

دارم اذیت میشم. محیط کارم باعث شده وحشی بشم و عصبی. قبلا فوق العاده آروم بودم الان خیلی خیلی بد شدم. بگید چیکار کنم؟ نمیذارن از محل کارم بیام بیرون قرارداد جدید هم هی طولش میدن ک ببندن. میخوام موقع قرارداد بزنم زیرش ک دیگه نیام ولی واقعا دیگه صبرم تموم شده نمیتونم ادامه بدم

قبلا هیچکس نمیتونست عصبانیم کنه. اوایل همکارام میگفتن تو چرا عصبانی نمیشی خیلی خوبی. خدایا دارم دیوونه میشم . روانی شدم تو این باغ وحش با حیوونای عوضی. یکی از یکی بدتر. خاله زنک و آشغالن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنین عزیزم.اگه امکان جابجایی داری حتما از اونجا برو.چون واقعا این محیطها مخربن و تاثیر بدی که روی ...

میدونی چیه من با شوهرم همکارم دوست شوهرم مدیر اینجاس. رودوایسی گیر کردم باهاش. هروقت گذاشتم رفتم زنگ میزنه خواهش میکنم برگرد اهمیت نده ب بقیه . آخه من سرم تو کار خودمه تمام انرژیمو واس کار میذارم کسی مث من نمیتونه یک واحد رو تنهایی بچرخونه. بعدشم من وقتی وام ازدواج گرفتم مامان بابام قسط واممو پرداخت نکردن. همشو خودم دارم میدم. میترسم بیکار بشم و بی پول   از اول تنها  بودم. وقتی میخواستم پرده های خونمو بخرم هیچی پول نداشتم در ب در دنبال پول بودم. مامان بابام ب رو خودشون نمیاوردن اصلا. مریض شدم بخاطر اطرافیان. هیچکس پشتم نبود

میدونی چیه من با شوهرم همکارم دوست شوهرم مدیر اینجاس. رودوایسی گیر کردم باهاش. هروقت گذاشتم رفتم زنگ ...

آخی ماشااله چقدر خانم قوی و مستقلی هستی.انشااله شرایطت تغییر کنه و جوری بشه که تو میخوای.

فقط اهمیت نده به اطرافیانت و سعی کن خودتو درگیرشون نکنی.یا مثلا نگران عملکرد و نوع کارکردنشون نباشی.فقط کار خودت رو انجام بده.تو که مسئولشون نیستی.

آخی ماشااله چقدر خانم قوی و مستقلی هستی.انشااله شرایطت تغییر کنه و جوری بشه که تو میخوای. فقط اهمیت ...

فداتشم عزیزدلم. ممنونم. خیلی بهم میگن اهمیت نده ولی احساس غریبی میکنم اینجا. همشون رفیقن. من تو واحد تنهام همش هم از کارم آتو در میارن. دنبال یچیزین ک برن آمارمو بدن. خسته شدم. زندگیمونم سخت شده فکرم داغونه. دلم برا خود قبلنم تنگ شده

ضمنا یه مدت مرخصی بگیر تا از محیط دور باشی.چیزهایی که باعث عصبانیت و ناراحتیت میشن رو روی کاغذ حتما ...

اینجا جوری نیس ک چندین روز مرخصی بدن. باید با سند و مدرک مرخصی بگیری. میخوای آب بخوری باید اجازه بگیری. تو دوربینا یکسره زیر نظر دارنک از پا سیستم بلند نشی وگرنه زنگ میزنن ب داخلی تذکر میدن. پاهام واریس گرفته اینقد نشستم

فداتشم عزیزدلم. ممنونم. خیلی بهم میگن اهمیت نده ولی احساس غریبی میکنم اینجا. همشون رفیقن. من تو واحد ...

حتما بهت حسادت میکنن چون میدونن مدیر اونجا پشتته.اتفاقا میتونی از این قضیه به نفع خودت استفاده کنی.چون تو الان تو موضع قدرتی نه اونا.

حتما بهت حسادت میکنن چون میدونن مدیر اونجا پشتته.اتفاقا میتونی از این قضیه به نفع خودت استفاده کنی.چ ...

دقیقا همینطوره. مدیر اینجا طرف حق رو میگیره و من هر دفه ک اعتراض کردم طرف منو گرفته اینا هار میشن. خیلی ادمای بدی هستن. خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.شرکت بدیه کلا. حاشیه دارن همه

خندت میگیره بفهمی چقد حقوق میگیرم. من 3 تومن میگیرم فقط با کلی کار و دردسر. ب شوهرم گفتم فقط دلم میخواد مبلغ خنده دار بذارن جلوم امضا کنم ! دنبال یچیزیم بخصوص حقوق ک بزنم بیرون فقطططططط