2777
2789

چند روز حس میکنم کف دست و پاهام سوزن سوزن میشه حالا که فکر میکنم من تو این هفته چند تا انرژی زا خوردم ممکنه از اونا باشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ممکنه دختر منم یه مدت میخورد تپش قلب گرفته بود

تپش قلبم دارم واقعا کف دست و پامم سوزن سوزن میشه دقیقا فردای اون روز که هایپ خوردم این مدلی شدم دوباره بهتر شدم دیروز یه ویتامین سی خوردم دوباره بد تر شدم

شوهر من تی ان تی خورده بود تپش قلب شدید داشت از سینش میزد بیرون جرئت نمیکرد بخوابه گف الان سکته میکنم نخور بابا کافئینش بالاست معلوم نیس چی میریزن تو اینا

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
شوهر من تی ان تی خورده بود تپش قلب شدید داشت از سینش میزد بیرون جرئت نمیکرد بخوابه گف الان سکته میکن ...

اره اشتباه کردم خدا کنه گز گز دست و پام از اون باشه ترسیدم نکنه یه بیماری بد باشه

اره اشتباه کردم خدا کنه گز گز دست و پام از اون باشه ترسیدم نکنه یه بیماری بد باشه

به احتمال زیاد از همونه

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

من شوهر خالم یکی از مهندسای تو کارخونه بهنوش یا همون Lemser

نه خودش نه بچه هاش نمیزاره نوشابه بخورن و انرژی زا 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
یعنی چند روز میتونه عوارضش ادامه دار باشه من چهارشنبه یدونه خوردم دیروزم یدونه خواستم برم دکتر بعد ت ...

سوزن سوزن شدن نشونه مواد زائد بدنه.  نشونه سردیه

حالا شما اونارو خوردی کمی نشون داده

بدنت نیاز به پاکسازی داره

سیب بخور آب سیب

شربت عسل

مدتها سبک زندگیتو تغییر بده درست میشه چیزا بد بخوری بیشتر میشه

سوزن سوزن شدن نشونه مواد زائد بدنه.  نشونه سردیه حالا شما اونارو خوردی کمی نشون داده بدنت نی ...

ممنوم عزیزم من خواهرم ام اس داره ترسیدم منم گرفته باشه ولی من علائمی جز اینکه این هفته بدنم سوزن سوزن میشه ندارم

ممنوم عزیزم من خواهرم ام اس داره ترسیدم منم گرفته باشه ولی من علائمی جز اینکه این هفته بدنم سوزن سوز ...

ام اس هم با روش‌های طب مکمل درمان داره. ولی خب باید زندگیمون رو درست کنیم سودا زاها نخوریم اصلا. چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی. 

من 5 ساله از خوراکی‌های فروشگاهی و سوپری لب نمیزنم هیچ مدل

چون فهمیدم چه سمی هستن

آدم رو مستعد بیماری میکنن