2777
2789
عنوان

داماد زن داداشم بنظرتون بم چشم داره ؟؟؟؟😡😡😡😡خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرنکنم ک اگ یه بار دیگ مزاحم شد از خجالتش در بیام؟؟

عزیزدلم هرکس صلاح زندگیشو خودش می‌دونه هرکاری بهتره بکن

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

حلالت نمیکنم خانوم جلسه ای  من مشکلمو گفتم  عقده بازی چرا در میارید

کآری نکردم که حلالم بکنی یا نکنی 

خانم جلسه ای هم خودتی😂

اگه قراره کسی کسیرو حلال نکنه اون منم چون من توهین نکردم تو کردی

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
کآری نکردم که حلالم بکنی یا نکنی  خانم جلسه ای هم خودتی😂 اگه قراره کسی کسیرو حلال نکنه اون م ...

از امضات مشخصه چی هسی 

معلوم نیس چن نفرو قضاوت کردی 

درم ببند 

۱ دی تاپیک میزنم 😐😆  
صبرنکنم ک اگ یه بار دیگ مزاحم شد از خجالتش در بیام؟؟

اگه مزاحمتی ایجاد کرد خودت هیچکاری نکن فقط به شوهرت بگو چون حتی اگه جواب پیامشو بدی یا هرچیزی بالاخره ادمایی پیدا میشن انگشت اتهام به سمت تو بگیرن ، مخصوصا اینجور مردای هول خیلی زبون بازن میتونن راحت ذهن اطرافیاشونو تحت تاثیر حرفاشون قرار بدن اولین انگشت اتهامم زنش به سمتت میگیره که مثلا زندگیه خودش خراب نشه.

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ❤️

از امضات مشخصه چی هسی  معلوم نیس چن نفرو قضاوت کردی  درم ببند

توام از نام کاربری و نحوه حرف زدنت معلومه چجور آدمی هستی 

فقط میخندم و رد میشم 

😂😂😂

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏