2777
2789
عنوان

حق تنصیف اموال

1078 بازدید | 7 پست

سلام به همگی 

یه چیزیو درباره تنصیف اموال زوجین بعد از طلاق دقت نکرده بودم الآن متوجه شدم 

اونم اینکه فقط اموال مرد نصفش به خانم داده میشه و از اموال خانم هیچ چیزی به مرد نمیرسه ! 

حالا یکسری از خانم ها اعتقاد دارن حق تنصیف اموال گرفتن ، برابری محسوب میشه ! درصورتی که وقتی عادلانه و برابری محسوب میشه که زن تعهد قانونی بده که هم کار میکنه و هم مکلفه در پرداخت هزینه های زندگی مشترک شریک باشه مثل مرد ...

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

تصنیف اصلا ضمانت اجرایی نداره

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصنیف اصلا ضمانت اجرایی نداره

باگ داره میدونم

اکثر قوانین رو میشه به یه روشی دور زد

کلا گفتم من

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

اینا فقط رو کاغذه مثل مهریه که عندالمطالبه هست اما گرفتنش کار حضرت فیله و حتی برای اهرم فشار هم دیگه نمیشه ازش استفاده کرد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نه اشتباه نکن 

این حق در واقع واسه اموالیه که بعد ازدواج به دست میاد 

یعنی زوجین با هم برای به دست اومدنش تلاش میکنن

حتی اگه زن خارج از خونه شاغل نباشه داخل خونه شاغل بوده 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
نه اشتباه نکن  این حق در واقع واسه اموالیه که بعد ازدواج به دست میاد  یعنی زوجین با هم ب ...

بله 

ولی زن قانونا در قبال کارهای خونه تکلیف نداره و میتونه انجام نده ! 

اگر کار زن در خانه هم اشتغال محسوب شه ارزش مالی نداره ، یعنی پولی بدست نمیاره ، در واقع داره از پول های مرد استفاده میکنه و مثلا غذا میپزه و ... 

به هر حال این اسمش برابری نیست که مرد نصف اموالش رو به زن بده ، بحثم سر واژه برابریه فقط 

بله  ولی زن قانونا در قبال کارهای خونه تکلیف نداره و میتونه انجام نده !  اگر کار زن در خ ...

دقیقا به همین علت دارم میگم چون زن قانونا و شرعا وظیفه ای برای کار خونه نداره پس وقتی داره تو خونه کار میکنه انگار که درواقع شاغله

نمیدونم اسمش برابریه یا نه ولی عین عدالته 

الان مثلا مادر من که ۲۰ سال با پدرم زندگی کرده قاعدتا اگه برفرض محال روزی بخواد مثلا جدا بشه حتما باید سهمی از این زندگی داشته باشه چون با قناعت و تلاش اون بوده که این زندگی ساخته شده نه صرفا با کار کردن پدرم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /