2777
2789
یعنی چی من خودم ساکن تهرانم یعنی تا نصف شب ک اونجا نیستم میشه بیشتر توضیح بدین؟ واسه منم خطر داره ک ...

شما دعوت شدی برا بازیگری؟

یه نفر که دعوت شده بود،میگفت تا دیر وقت فیلمبرداری دارن وجمع آدما خوب نیست.اومد بیرون.

یکی دیگه هم خونه شا برا فیلمبرداری داده بود می‌گفت جمع بدیه.

تازه این موضوع برا چند سال پیشه.

بعدش مگه شما نشنیدی که پیشنهادهای خوبی به بازیگرا نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به خدا دختره هم راضی بود 

بازیگر بودن هردو؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
شما دعوت شدی برا بازیگری؟ یه نفر که دعوت شده بود،میگفت تا دیر وقت فیلمبرداری دارن وجمع آدما خوب نیس ...

اره اونو ک شنیدم ولی خب یعنی راه حلی براش هست؟ یعنی همه جا اینجوریه؟

شما دعوت شدی برا بازیگری؟ یه نفر که دعوت شده بود،میگفت تا دیر وقت فیلمبرداری دارن وجمع آدما خوب نیس ...

ن دعوت نشدم مرسی عزیزم ممنونم از راهنمایی ایت تازه میخوام وارد این حرفه بشم نمیدونم برم یا نرم موندم  

یکی درست و حسابی توضیح بده ببینم تا من متوجه بشم  من می خوام برم کلاس های امین حیایی بازم اشکا ...

بطور کلی نمیشه گفت محیطش خوبه یا بد، جنبش می تو هم فقط مختص محیط بازیگری نیست شما باید بری کلاس و محیط رو ببینی بعد تصمیم بگیری که محیطش مناسبه یا نه 

ن دعوت نشدم مرسی عزیزم ممنونم از راهنمایی ایت تازه میخوام وارد این حرفه بشم نمیدونم برم یا نرم موندم ...

دوست خواهرم وخواهرم رو تو خیابون دیدن ودعوت کردن.ولی نرفتن.

به نظرم برو دنبال درس و مهارت کاری

یکی درست و حسابی توضیح بده ببینم تا من متوجه بشم  من می خوام برم کلاس های امین حیایی بازم اشکا ...

بد و خوب همهههه جا پیدا میشه تا خودت پا ندی کرم نداشته باشی کسی کاریت نداره باورکن،این کلاسارم برو، اینا ک‌ میبینی خرابن خب کرم داشتن خودشون یا بعضی کارگردانا باهاشون راحت باشی بهت کار میدن ولی نه همه استعداد و شانس خیلی مهمتره بنظرم

خب خودشون اجازه میدن باید دخترم باید سخت گیر باشع 

خودشون میگن به کسی که با درخواستاشون همراهی نکنه کار نمیدن 

مرجان محتشم خیلی سال پیش بازیگری رو گذاشت کنار به خاطر همین چیزا

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بد و خوب همهههه جا پیدا میشه تا خودت پا ندی کرم نداشته باشی کسی کاریت نداره باورکن،این کلاسارم برو، ...

میخوام آمین حیایی کار کنم حس میکنم از بقیه ادم تره و هیچ خرابی ازش ندیدم خدایی هست 

یعنی کسی ک با استعداد و تلاش خودش باشه بهش کار نمیدن؟

خودشون میگن به کسی که با درخواستاشون همراهی نکنه کار نمیدن  مرجان محتشم خیلی سال پیش بازیگری ر ...

ب جهنم ندن ب درک میخوای بدنتو بزاری برای ادم های روانی ک بهت کار بدن میخوام ندن  

دوست خواهرم وخواهرم رو تو خیابون دیدن ودعوت کردن.ولی نرفتن. به نظرم برو دنبال درس و مهارت کاری

فوق دیپلم حسابداری دارم دیگ از درس خسته شدم نمیدونم چکار کنم