2777
2789
عنوان

علت رنگ آبی شلوارهای جین

279 بازدید | 7 پست

چیزی که هنوز هم مشخص است، این است که با گذشت زمان زیادی از تاریخ تولد شلوار های جین، این شلوار همچنان هم به رنگ های آبی تولید می شود. رنگ آبی این شلوارهای جین بیشتر از رنگ های دیگر آن طرفدار دارد و حالت اسپرت خود را هنوز هم حفظ کرده است. اما موضوعی که اکنون مطرح می شود این است که چرا اصلا رنگ آبی در ابتدا برای این شلوار ها انتخاب شد. در زمانی که شلوار های جین تولید شدند، رنگ های مصنوعی امروزی وجود نداشت و باید از رنگ های طبیعی استفاده می کردند. دلیل دیگری هم که می تواند داشته باشد این است که رنگ آبی به دلیل تیرگی که دارد باعث می شود تا دیرتر کثیف شود. در آن زمان هنوز به ترویج شلوار های جین در بین مردم تصمیمی گرفته نشده بود و فقط طراحی آن برای کارگران معدن بوده است. یک علت دیگری هم که می تواند وجود داشته باشد، علاقه مردم آن زمان به رنگ های آبی بوده که باعث شد تا به سمت این شلوار جین ساده جذب شوند.

منبع: پادمیرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.