2777
2789
عنوان

دوستان میشه کمکم کنید

122 بازدید | 9 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه🌹

من همیشه با آرامش و تمرکز درسامو میخونم و نمراتم خوب بود اما متأسفانه امسال زمان امتحانات ترم دوم مشکلات و اتفاقات زیادی برام پیش اومد و از لحاظ شرایط روحی و جسمی توی وضعیت خیلی بدی قرار داشتم و خیلی مریض بودم و برای خانوادمم ی سری اتفاقات بد افتاد و خلاصه در وضعیت فاجعه باری بودم و به سختی درسا رو خوندم و امتحانارو گذروندم .

اما الان که میخوام درس ها رو مرور کنم یا اینکه هر کتاب درسی میبینم خیلی استرس میگیرم و حالم بد میشه یاد اون اتفاقات و روزای بد میفتم اصلا نمیتونم بخونم یا تمرکز کنم بنظرتون باید چکار کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین سرش . و هر وقت اومد تو ذهنت اونارو تو کاغذ بنویس و بعد پارشون من بریز سطل اشغال . و هر دفعه به خودت بگو تموم شده ‌. باعث تخلیه میشه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خب چون برات تداعی کننده و یاداور اون روزاست باید سعی کنی باهاش کنار بیای و فراموشش کنی

چند روز با درس خوندن حال کن مثلا برو بیرون تو کافه درس بخون یا لب ساحل تا اتفاقات خوب جایگزین بشه 

یا مثلا قبل درس خوندن اهنگ شاد بذار یکم ورزش کن و برقص تا با حس خوب بشینی سر درس 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

سلام عزیزم ظهرت بخیر 

اول سعی کن حالتو بهتر کنی یکم به خودت فرصت بده و یه کاری که بهت حس خوبی میده انجام بده.. بعدش شروع کن درس خوندن اما به خودت سخت نگیر. نگو باید کلی درسو تا مثلا فردا بخونم. بر اساس توانایی های خودت برنامه ریزی کن و به خودت استراحت کافی بده. بستگی داره چه درسی باشه و توانت چقدر باشه.. اگر خواستی صحبت کنیم بهم پیام بدید.. آخر شب وقت ازاد دارم و سعی میکنم درست راهنمایی‌تون کنم. فقط مشکلتون رو بگید و اینکه چه حالاتی دارید، چقدر توان دارید و میتونید پشت سرهم درس بخونید، فعالیتهای موردعلاقتون و.. 

ک شب پاسخ بدم

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

مشاور 

به نظرم مکان درس خوندن هم تاثیرداره 

مثلا برو کتاب خونه یا مثلا با دوستات درس بخون تا بتونی دوباره به شرایط عادت کنی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن