2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پست قبلیتم پست گذاشتم..اینجا عکس جنینو میزارم خیلی برام مهمه میشه دقیق جنسیتش رو بگی بهم؟ برای هرکس دیدم گفته بودی ۹۰ درصد درست بود.

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

عزیزم درمورد حرف زدن پسرم میخواستی راهنماییم کنی

نگا الان پسرم بهتر شد. ماما بابا میگه ولی نه همیشه. آب نه شیر داغ الو میگه

بله داداش توپ هم نصفه میگه ولی فک نکنم معنیشو بدونه

بگم لیوان بیار یا کفشتو بیار میره میاره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عزیزم درمورد حرف زدن پسرم میخواستی راهنماییم کنی نگا الان پسرم بهتر شد. ماما بابا میگه ولی نه همیشه ...

سلام عزیزم

باتوجه به اینکه پسر شما نزدیک دوسالشه . تعداد  کلماتش  باید ۵۰ باشه

اگه کمتره  حتما  پیگیری کن  ببرش مرکز  توانبخشی  ‌ کاردرمانی  و بازی  درمانی داره

پسر من متولد تیر ۹۹ .  درواقع پارسال دوسال تمام عین پسر شما بود

و اینکه بجر  تاخیر گفتار ‌  .مسائل دیگه مثل بیقراری  عدم توجه هم داشت

پارسال بردم  کاردرمانی  یه سری  بازی ها داشت اونارو امورش دید

مثلا بیقراریش بهتر شد

و الان مجدد سه ماهه میبرم مرکز برا کاردرمانی. تعداد  کلمات از ۶۰ تا رسیده به ۱۶۰ تا.

مفاهیم  روی میز . زیر میز...  اعضای بدن . وسابل خونه . ...

جملات  ۳ ۴ کلمه ای  رو یاد گرعته شکر خدا

و البته اینکه وقتی مرکر اموزشی میده خودتم تو خونه باهاش کار کن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
سلام عزیزم باتوجه به اینکه پسر شما نزدیک دوسالشه . تعداد  کلماتش  باید ۵۰ باشه اگه کمتره ...

عزیزم میشه از هزینش بگید 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عزیزم میشه از هزینش بگید 

من تهرانم

کلاس انفرادی جلسه ای ۱۸۰ (دو روز در هفته میبردم ۴۵ دقیقه)

الان پسرم میره کلاسای  گروهی  ۳نفره(هفته ۵ جلسه ‌۴ ساعت . مثل مهدکودک  تایم  صبحانه و میانوعده دارن  ماهی ۲میلیون ۱۰۰

من تهرانم کلاس انفرادی جلسه ای ۱۸۰ (دو روز در هفته میبردم ۴۵ دقیقه) الان پسرم میره کلاسای  گر ...

مرسی عزیزم

سلام عزیزم پسر شما الان حرف میزنه ؟ مشکل خاصی نداره ؟

سلام عزیزم الحمدالله  رب العالمین پسرم  حرف افتادهو

جملات  سه کلمه هم میگه

شعر تاب تاب تاب بازی.   شعر پیاز ... چشم چشم دو ابرو ....

یاد گرفته 

اعضای بدن. میشناسه. مکانها(اتاق اشپزخونه. حموم دستشویی مغازه بقالی نونوایی  شیرینی فروشی میگه .

میوه ها‌ اعداد تا ۱۴ .وسایل  خونه .(قاشف چنگال ....

لباساش ( شور  ت  شلوار لی بلوز ...

فعل  درک کرده مفاهیم....:بپوش  . بخور بریم  . بیا . نیس  هست بریز بخواب   میخوام.بشین.

مفهوم  بله و نه  گفتن  

لوازم بهداشتی ..شامپو صابون مسواک خمیر دندان.....