2821
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی کرمانشاه

27243 بازدید | 57 پست

سلام دوستان شما از بین خانم ویسی آقای صبرجو و آقای رفیعی زاده کدوم شون رو میشناسید و باهاشون مشاوره داشتید ؟ 

برای کنکوری مد نظرم هست ک سوال پرسیدم از خدمت تون 

هیچ کدومو نمیشناسم فقط اصلا سمت خانم کارخانه چی نرو 

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسم رفیعی رو زیاد شنیدم. خودم بیست سال پیش دانشجو شدم و کنکور دادم 

ای جانم الهی 😍

مثلا شما ک اسم شون رو شنید از ایشون تعریف کردن یا مثلا گفتن خوب نیست و ...؟

ع خیلی ممنون اسم شون رو شنیدم چرا ؟

باهاش بودم اصلا خوب نبود هر کی هم میبینم باهاش بوده ناراضیه ولی به خاطر پولی که دادن مجبورن ادامه بدن

اقای صوفی و یکی دیگه اسمش یادم نیست اونا خوبن

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       
باهاش بودم اصلا خوب نبود هر کی هم میبینم باهاش بوده ناراضیه ولی به خاطر پولی که دادن مجبورن ادامه بد ...

اها درسته خیلی ممنون عزیزم ، آقای صوفی کجان نمیدونی شما ؟

هیچ کدومو نمیشناسم فقط اصلا سمت خانم کارخانه چی نرو 

شمام شاگرد ایشون بودید؟ 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز