2777
2789
عنوان

خونه داري …

236 بازدید | 19 پست

از خونه داري متنفرممممممم

هي بچرخ…هي جمع كن….هي بشور….

هيچ كسم كمك نكنه

بعد ميگن تو چيكار كردي صبح تازحالا….

اگه درآمدتون خوب بود،مستخدم مي گرفتين؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک داری ک همش جمع میکنی؟؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین آخر ماه یا اول ماه یک هفته رو بزار برای نظافت که مثلا هر روز یه اتاقو تمیز کن اگر توانایییشو داری روزی بیشتر از یه اتاق مثلا پذیرایی و دو تا اتاق و آشپزخونه و سرویس ها میشه ۵ روز عمقی تمیز کن بقیه روزها در حد معمولی اینجوری همیشه تمیزه منم همین کارو میکنم حتی میتونی دو ماه یک بار اینکارو انجام بدی از پول خرج خونه هم میتونی هر دفعه کنار بزاری که بعضی وقتها کارگر بیاری انجام بده 

تازه هیچوقتم تمیز نیس😂

مخصوصا اگه خونه کوچیک باشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

من مامانم کارکردن غریبه هار قبول نداره😕ینی حتااااا دم عید از هممون کار میکشه ولی راضی نمیشه یکی بیاد کمک

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
نه حقيقتش… ولي زود خسته ميشم…

خب بچه نداری چی جمع میکنی؟؟ 

هر چیزی و خودت برداشتی بزار سر جاش 

هفته ای دوبار جارو و طی و یک روز در میون گردگیری 

فقط کارای آشپزخونه که هروزم 

کلا کارای خونه کلش سر جمع 3 ساعت طول نمیکشه

برنامه ریزی کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اخرش اونی که میره سرکار و بچشو یکی دیگه نگه میداره یا میزاره مهد کودک احترامش بیشتره 

ای گل گفتی .کارخونه هیچ وقت تمومی نداره ولی ارزش هم نداره 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

طبیعیه،حقمونه!

وقتی فقط یاد گرفتیم روی نقش مادریمون مانور بدیم و نقش همسری رو بی ارزش جلوه بدیم معلومه که به چشم نمیاد زحماتمون! اینکه مردا هم خیال میکنن زناشون کاری نمیکنن و مادرشون زحمت کش ترین موجوده عالمه برمیگرده به همین حماقتی که خودمون کردیم! البته این  یه چرخه ست! خودمون هم به بچه هامون همینهارو یاد میدیم!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم