2777
2789
عنوان

شوهرم و رابطه با زن باباش

5289 بازدید | 119 پست

سلاممم 

بچه ها من راهنمایی میخوام من تو‌عید خیلی داغون بودم تایپیک‌زدم شوهره من ازم نزدیک بیست سال بزرگتره رفته با زن بابای جدیدش رابطه برقرار کرده نگوو همون شب که پدرش با این عقد کرده رفته اصفهان تو راه برگشته دفنر شوهره من و باهم بودن

من الان چهار ماهه تنهام چه دعواهایی که نشد یبار اومد مدارکو ازم بکیره سوییچ ماشینمو بگیره ماشینو‌ببره من نزاشتم موبایلمو دزدید از خونه من نزاشتم جلوی همه تو‌ساختمون منو‌زد😭😭تو کوچه انقدر جیغ میزدم ابروم رفت انقدر منو زد نزاشتم ببره ازش شکایت کردم پزشکی قانونی رفتم دوبارچون هم بدنم تمام داغون و‌کلود بود هم پاهام بعد فهمیدم رباطش پاره شده و یکی هم دررفته تا یه ماه تنها کارامو میکردم پاهام تو اتل و گچ بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز طلاق نگرفتی از عید؟

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

زن باباهه چه هرزه هست  باز

البته ببخشید شوهرتم کم از اون نداره

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

مدارک تو گوشیت بود ؟

گوشی برد ؟

الان چه میکنی ؟

باباش خبر داره ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعد من سی میلیون دادم وکیل گرفتم برای مهریم 

یکی از شکایتام رفت شورای حل اختلاف که گفتم سازش نمیخوام میتقیم فرستادم دادگاه الان به ماه و نیمه نزدیک دو ماهه هنوز خبری از دادگاه نیس چرااا انقدر طولانیه تازه پاهامو از گچ باز کردم خیلی روحیم داغونه نه پدر دارم نه مادر نه خواهر برادر تنهااای تنهاام😭😭 بعدم راهنمایی میخوام