2777
2789

پست قبلمو گفتم پربازدید کنید شاید کسی تونست کمک کنه منی ک شب و روز ندارم همش غم تو دلم منی ک روزی هزار بار میمیرم و احتیاج ب کمک دارم و انتظار دارم بقیه کاری که از دستشون بر میاد برا هم نوعشون انجام بدن هیچ کمکی نمیشی اما یه رنگ لاک پربازدید میشه حتی امام رضا هم نطلبید برم زیارتش از دنیا خسته ام هنوز زندگی نکرده زندگیمو ازم گرفت پسری که برا ایندش رویا پردازی میکردم چرا باید اینجوری بشه من مگه در حق خدا چ ظلمی کردم که از همه طرف رونده شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خیلی طبیعیه مشکلاتت این پسر نشد یکی دیگه، اه وناله نکن پسرا دوست ندارن

چرا هر چیزیو که به ذهنتون میرسه میگین .

بچشه این چه حرفیه آخه .

مگه میشه از بچش دست بکشه که خودشو ناراحت نکنه

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

عزیزم چطوری این اتفاق افتاد?

ترسیده?

بهش شوک وارد شده?

ببری روانشناس کمکت میکنه

ان شالله خیلی زود خوب بشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عزیزم چطوری این اتفاق افتاد? ترسیده? بهش شوک وارد شده? ببری روانشناس کمکت میکنه ان شالله خیلی زو ...

ترسید ولی کسیو ندیدم از ترس اینجوری شده باشه تاپیک زدم بلکه پربازدید شه کسی بتونه کمک کنه ک دوستان همکار نکردن

ترسید ولی کسیو ندیدم از ترس اینجوری شده باشه تاپیک زدم بلکه پربازدید شه کسی بتونه کمک کنه ک دوستان ه ...

ای بابا

بلا دور باشه ازش 

ایشالله خیلی زود سلامتیشو ب دست بیاره

بنظرم خیلی زود ببرش دکتر

درمانگر سریع تر مشکلتو حل میکنه تا سایت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ببخشید متنو بد متوجه شدم الان پسرتون مریضه؟ خیلی ناراحت شدم فکر کردم شکست عشقی خوردی

نه کاش شکست عشقی بود کاش دست و پام فلج میشد کاش کور و کر و لال میشدم ولی پاره ی تنم خوب باشه