2777
2789

از استرس نمیتونم بخونم آخه که چی یه ساله نخوندم تو دو هفته چیکار میتونم بکنم چیرو میتونم بخونم ؟

اینکه باید پشت کنکور بمونم حالمو خیلی بد می‌کنه یعنی فکر کنم از این کنکور که بگذرم دیگه هیچ وقت هیچ چیزی نمیتونه اینجوری حالمو بد کنه 💔 ایکاش تموم بشه این یه ساله پر از استرس و فشار 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بزرگه انرژی منفی نده به خودت

نمیتونم واقعا دست خودم نیست اینکه دوستام همه دانشجو میشن اونم پزشکی و پیراپزشکی و منم هیچی واقعا اذیتم می‌کنه البته که تقصیر خودمه و حقمه 

یعنی دوازدهمو شاید بعضی درسا رو تجدید بشم دهم و یازدهمم که مجازی بود هیچی 

برای ریاضی و فیزیک فرمولا رو بخون و تست جامع بزن و تحلیل کن

برا شیمی فقط حفظیات (جزوه تو تل زیاده) 

برای زیست فصلایی که سوال خیزه بخون فقط ، اگه میتونی دوازدهم رو کامل بخون

برای ریاضی و فیزیک فرمولا رو بخون و تست جامع بزن و تحلیل کن برا شیمی فقط حفظیات (جزوه تو تل زیاده)& ...

فکر نکنم بشه آخه فقط یازده روز مونده منم اصلا عادت ندارم به درس خوندن بعد از بیست دقیقه میبینم نمیتونم کتابو میبندم

خوب تو که یه ساله نخوندی سال اولم بوده بمون پشت مگه چیه؟

میترسم بازم با این تنبلیم با این بی عرضه بودنم بازم نخونم آخه هر کی منو میبینه میگه نمون پشت کنکور اکثرا از پشت کنکور بودن ناراضین میترسم منم مثل اونا بشم 

فکر نکنم بشه آخه فقط یازده روز مونده منم اصلا عادت ندارم به درس خوندن بعد از بیست دقیقه میبینم نمیتو ...

از مباحث راحت شرو کن و درسی که دوست داری

ببین حداقل با درصدی میمونی که یکم حس بهتری بهت میده تا صفر صفر دیگه

برو روانشناسی تا دکترا بخون هم دکتری هم مطب. میزنی هم سختی کنکور نداری تمام

من با این تنبلیم وقتی نمیتونم یه ده درصد تو کنکور بزنم چجوری تا دکترا بخونم ، ولی فکر کنم اجازه مطب زدنو به هر کسی نمی‌دن