2777
2789
عنوان

قبول کنم به نظرتون یا نه؟

149 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.

من ۲۷ سالمه و دانشجوی دندون هستم، حدود ۳ سالی میشه که با یکی ام که ایشونم هم دانشگاهیمه 

حدود یه هفته پیش بحث خواستگاری رو مطرح کردن که گفتم باید با پدرو مادرم در میون بزارم

اینم بگم ایشون همسنم هستن ولی اصالتا اصفهانی ان من اهوازیم. سر همین موضوع پدرم کمی مخالفت کرد و در اخر گفت تا تحقیق کنم ببینم چی میشه،در اخر هم متوجه شدیم ایشون پدرشون قبلا تو شهرداری شهرمون کار میکردن و بعد به دلیل اختلاس و یه سری جریانات برکنار شدن و الان پدرم سر همین موضوع میگه پسر خوبی نیستو و فلان بهمان در حالی که من ۳ سال کامل باهاش اشنایی دارم و به شدت به هم علاقه داریم و کاملا میشناسمش فقط چون بچه ی طلاق هم هست پدرم به شدت مخالفت میکنه بد جور تو دوراهی گیر کردم و حالم واقعا خرابه😭

دیگه نمیدونم چیکار کنم مامانم مخالف نیست ولی پدرم بدجور زد تو ذوقم،به نظرتون به پسره چی بگم اخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوندم بگم پدرت اشتباه میکنه 

ولی یادم افتاد هیشکی نمیشه تو دوران دوستی شناخت و ازش مطمئن بود 

اینقدر اینجا خوندم دوست بودن و بعدش تغییر کردناااا

ولی خب یکمم بابات حق داره ممکنه بد نامی پدرش رو زندگی بچش اتر بذاره فامیلاش یا هم شهریا رفتار درست نداشته باشن و... 

خلاصه باید خیلی با دقت تتر جلو برید و مشاوره هم حتما برید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اوندم بگم پدرت اشتباه میکنه  ولی یادم افتاد هیشکی نمیشه تو دوران دوستی شناخت و ازش مطمئن بود&n ...

اخه از این نظر من از همه پرسیدم و تقریبا نظر همه دربارش یکی بوده به شدت گمراهم و هنوز هم تکلیفمون مشخص نیست و پدرم هم هیچ جوابی نمیده

اخه از این نظر من از همه پرسیدم و تقریبا نظر همه دربارش یکی بوده به شدت گمراهم و هنوز هم تکلیفمون مش ...

نطر همه منظور دوستانه که اونقدر مهم نیست از خانوادشون و اینا چقدر میدونی؟ 

ببین من پسری رو دیدم تو دو سال چنان ادم خوبی بود که مطمئن بودم بهترین شوهر برای دوستمه ولی اخرش اصلا بگم پرات میریزه 

تو قراره با خانواده طرف باشی نه با دوستاش 

به نظرم تایم اشنایی بذارید زیر نظر خانواده 

من خودمم میگفتم عیب نداره باباش فلان بوده و اینا من که با باباش کاری ندارم ولی همون مشکل باباش کلی زندگی مارو عقب انداخت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ایجانم❤ کجایی هستی؟

شهر و بگم؟ 

نگم بهتره ولی شهرستانیم و خوزستانی

پشت کنکورم 

کاش یکم از خوندن و تست اینا تون میگفتین 

میدونم که بی ربط به بحث الان تون هستااا

ولي خب.. 🥺

نطر همه منظور دوستانه که اونقدر مهم نیست از خانوادشون و اینا چقدر میدونی؟  ببین من پسری رو دید ...

خانوادش رو بارها دیدم مادرشون فرهنگی هستن و خواهرشون استاد دانشگاه فقط پدرشون ادم کثیفی بوده که اونم طلاق میگیرن، درکل خانواده ی محترمی هستن ولی پدرم راضی نمیشه میگه ممکنه خونواده مخالفت کنن اونوقت چی بگیم🤦‍♀️

شهر و بگم؟  نگم بهتره ولی شهرستانیم و خوزستانی پشت کنکورم  کاش یکم از خوندن و تست اینا ...

عزیزم من روزی بین ۱۱ تا ۱۳ ساعت درس میخوندم 

برا تست زنی 

زیست شناسی گاج رو بگیر 

شیمی مهرو ماه خیلی خوبه

عربی مهرو ماه

کتاب ابی قلمچی 

ریاضی گاج

زبان گاج و مهر و ماه و کتاب ابی قلم چی هم خیلی خوبه

هرچی خواستی بگو اسمو انتشارات رو بهت میگم

عزیزم من روزی بین ۱۱ تا ۱۳ ساعت درس میخوندم  برا تست زنی  زیست شناسی گاج رو بگیر  ...

مرسی دورت بگردم❤️

درخواست دوستی بدم بهتون؟ 

سوالی ندارم همین فقط اگه گذرم افتاد سمت دانشگاه😂

دور از شوخی دعا کنید واسم 

واقعن به پزشکی جندی شاپور علاقه دارم🥺❤️

مرسی دورت بگردم❤️ درخواست دوستی بدم بهتون؟  سوالی ندارم همین فقط اگه گذرم افتاد سمت دانشگاه😂 ...

بده عزیزم مشکلی نیست😂😍

امیدوارم در کنار تلاش خودت و توکل ب خدا قبول بشی