2777
2789

ک راهنماییم کنه باهام حرف بزنه؟ حالم خیلی بده ناامید افسرده 

بگید چ رفتاری با شوهرم داشته باشم؟ قول داده عوض بشه 

من چ کارهایی باید بکنم ک تکرار نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باشم سختمه ولی اسی خواسته کنار بیاد برا همین گفتم شاید مجبوره

الان شوهر من پشیمونه محبت خیلی میکنه ولی تو چشم نیست چون حد خودش رعایت نکرد خودشو و زندگیمون از چشم افتاده نمیدونم دقیقا چه مرگمه بیماری  روحی و جسمی گرفتم از بس ۶ ماهه گریه کردم دکتر میگه چشام خیلی خشک شدن از رابطه هم بدم میاد شایدم نمیدونم من زیادی کش میدم و بزرگش میکنم

الان شوهرم پشیمونه محبت خیلی میکنه ولی تو چشم نیست چون حد خودش رعایت نکرد خودشو و زندگیمون از چشم اف ...

ادم هرچقد بیشتر یکیو دوس داره همون قدم بیشتر ازش ناراحت میشه. حتما خیلی دوسش داشتی برا همین💔

طبیعیه، سعی کن خودتو بیشتر دوس داشته باشی و اذیت نکنی خودتو ، حیفی، کم کم نسبت به این اتفاق بی حس میشی راحت میشی به خودت فرصت بده

منم همینجوری ام کاش خدا ی کم قوی‌تر مارو می آفرید 

قوی هستیم چون من خودم پارسالل خیلی صبوری کردم خودمو زدم به نفهمی ولی الان انگار از خواب بیدار شدم هضمش نمیتونم بکنم چرا شوهر من مگه میشه چرا نشناخته بودم 

عزیزم برا شما خیانتش در چه حدی بود؟

ادم هرچقد بیشتر یکیو دوس داره همون قدم بیشتر ازش ناراحت میشه. حتما خیلی دوسش داشتی برا همین💔 طبیعی ...

دقیقا گلم بیشتر از خودش دوسش داشتم به خاطره همین با بود و نبود زندگیش ساختم گفتم واسه خودش کسی بشه از همسن و سالاش عقب نمونه روش بدجورم حساب باز کرده بودم انگار زیاد پرو پال داده بودم بدجور پرواز کرد خیانتش در حد چت و تماس با همکارش بود چندین بار پارسال من فهمیدم تذکر دادم این به بیشعوریش ادامه داد آخرسرم دیگه همکارم نبودن به خاطره کارو شرکتشون باهم لاس خشک میزدن چتهاشون نه جنسی بوده و نه عاطفی فقط گلم از شوهرم خیلی بعید بود با یه نامحرم راحت گرم بگیره

قوی هستیم چون من خودم پارسالل خیلی صبوری کردم خودمو زدم به نفهمی ولی الان انگار از خواب بیدار شدم هض ...

من همیشه گوشیس چک می‌کردم از طریق ایرانسل من هم حتی چک میکردم چیزی ندیدم ولی چن روز پیش چک کردم دنیا رو سرم خراب شد ب غلط کردن افتاد گفت پشیمونم و عوض میشم 

پیاماش در حد قرار گذاشتن بود با زن متاهل ولی نرفت سرقرار چون شبش من فهمیدم. میگه من پاکم قسمت نبود بد بشم برا همین تو زود متوجه شدی 

ولی باور نمیکنم بنظرتون راست میگه؟ رابطه نداشته؟ 

من همیشه گوشیس چک می‌کردم از طریق ایرانسل من هم حتی چک میکردم چیزی ندیدم ولی چن روز پیش چک کردم دنیا ...

آره گلم احتمال زیاد راس میگه چون تو نمیدونستی خدا بر ملا کرده بفهمی خدا حواسش بوده پاشو فراتر نزاره والا امکانش بود خیلی دیرتر باخبر بشی کار از کار بگذره

آره گلم احتمال زیاد راس میگه چون تو نمیدونستی خدا بر ملا کرده بفهمی خدا حواسش بوده پاشو فراتر نزاره ...

کاش اینطور باشه 

امروز خیلی گریه کردم جیغ زدم و بهش توهین کردم اونم عصبی شد گفت اصن من خرابم و ادامه میدم برو طلاق بگیر 

ینی از ته دلش گفت؟ یا عصبیش کردم؟