2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمه ی ماه پریودیت تخمک گذاریت حساب کن اونموقع ها رابطه داشته باشین

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

صبحا زودتر میگیره_از شب پاکی ی شب درمیون بزن_بعدشم ی چن دق لنگا بالا باشه و سریع از جات بلند نشی بری

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

من رفتم دکتر سونوی واژینال چندبارانجام داد یه داروبه خودم وشوهرم دادبااینکه تنبلی تخمدان داشتم گفت بعدسه ماه باردارمیشی دقیقا سرسه ماه شکرخدا باردارشدم

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

کار خاصی نمیکنی فقط باید روزای تخمک گذاری رو بدونی و همون روزا رابطه داشتهدباشی اپلیکیشن یک زن رو نصب کن و پریودهات رو تو اون ثبت کن پنجره باروری رو نشون میده همون روزا یه روز درمیان رابطه داشته باش 

واسه تقویت تخمکت قرص اوابوست بخور 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

از بعد پری یه روز درمیون رابطه داشته باش بعدش  نرو سرویس و خودتو نشور 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚