2777
2789

من فستینگ گرفتم خیلی خوب بود مخصوصا تو کاهش سایز شکم

فقط باید حواست باشه وقتایی که غذا نمیخوری به هیچ وجه نباید معده رو خالی بذاری چون ممکنه دچار مشکل بشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فستینگ گرفتم خیلی خوب بود مخصوصا تو کاهش سایز شکم فقط باید حواست باشه وقتایی که غذا نمیخوری به ه ...

کلا میخام غذارا حذف کنم و به سو سبزیجات برم 

اضافه وزن ۸دارم میخام تا شهریور خلاص بشم ازش

برگشتی تو کار بود؟؟؟؟

هر رژیمی بگیری اگه بعدش رعایت نکنی حواست به کالری مصرفیت و کالری‌ای که میسوزونی نباشه بعد از تموم شدنش وزنت برمیگرده این کلا قانون بدنه خیلی هم ربطی به نوع رژیمت و وزن کم کردنت نداره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چجوریه

انواع مختلفی داره سرچ کن اینترنت کامل واست میاره ببین کدومش واسه تو بهتره فقط حواست باشه وقتایی که غذا نمیخوری به هیچ وجه نباید معده رو خالی بذاری چون ممکنه دچار مشکل بشی 

یه اپ هم داره به اسم فستینگ میتونی از مایکت دانلود کنی 

کلا میخام غذارا حذف کنم و به سو سبزیجات برم  اضافه وزن ۸دارم میخام تا شهریور خلاص بشم ازش

با فستینگ به نظرم میشه 

سبزیجات هم خوبه معمولا کالری کمی دارن