2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنی ..برای من مداومه ..دارم عذاب میکشم

من حالم خیلی خراب بود همه میگفتن برو دکتر من گوش نمیکردم داشتم دیوونه میشدم یه اضطراب بد میومد سراغم خیس عرق میشدم و میلرزیدم میفتم هرلحظه نفسم میگیره و میمیرم دیگه خلاصه یکسال از زایمانم گذشت رفتم دکتر قرص داد میخورم خوب خوب شدم

من الان باردارم اخه 

خب باشی برو دکترخودش میدونه چیکار کنه بنظرم دلشوره شدید نداری داری؟؟؟؟ 

من وقتی باردار بودم اوایل خوب بودم ماه های اخر وسواس فکری داشتم وقتی زایمان کردم شدید تر شد دیگه اضطرابم شروع شد 

همیشه باوضو باش..... گلاب اسپری کن به صورتت.. نمازاتو اول وقت بخون... قران خیلی بخون هرروز سوره جن و واقعه رو باصدای بلند توخونت بخون وقتی از خواب بیدارمیشی شکرگزاری کن و در اخر هروقت اضطراب و دلشوره اومد سراغت تودلت بگو هیچ اتفاقی نمیفته.... اصن بیفته مگه بالاتر از مردن هست اینجور ک با خودت تکرار کنی خوب میشی 

خب باشی برو دکترخودش میدونه چیکار کنه بنظرم دلشوره شدید نداری داری؟؟؟؟  من وقتی باردار بودم او ...

نمیدونم بنظرت شاید مسخره بیاد من شده یک شب در میون خواب جن میبینم ..ممکنه دعایی چیزی باشه ؟با اینکه اعتقاد ندارم ...دلشورم چرا شدید و مداومه تا گریه نکنم بهتر نمیشم ممکنه بخاطر کم خونی یا کمبود ویتامین باشه ؟خیلی عذاب آوره 

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
من حالم خیلی خراب بود همه میگفتن برو دکتر من گوش نمیکردم داشتم دیوونه میشدم یه اضطراب بد میومد سراغم ...

منم چند ساله نفس عمیق در نمیاد گریه میکنم چه دکتری رفتین دارو چی داد به من هر جور داروی اعصاب دادن ترسیدم نخوردم