2777
2789

یه خانمی رو میشناسم که حالش اصلا خوب نیس و بیمارستان بستری شده باید قلبش رو عمل کنه ولی چون پولش رو نتونستن جور کنن بیمارستان عملش نمیکنه و عمل نشه احتمال مرگش خیلی زیاده😭💔

بنده خدا دوتا هم بچه کوچیک داره و شوهرش فوت شده خودش با کارگری خرج دوتا بچه رو میداد و الانم که دستش از همه جا کوتاه شده...

دلم نیومد به شماها نگم چون هم هرکی بهش کمک کنه ثواب خیلی زیادی میبره هم واقعا گناه داره جون یک انسان در خطره😔💔 خودم چند شبه خواب ندارم دلم واسه بچه هاش میسوزه 

خواهش میکنم هرررچقدر در توانتون هست شده حتی یه هزارتومنی ولی بهش کمک کنین با این پولا چیزی از ما کم نمیشه ولی میتونیم باهم جون یه ادم رو نجات بدیم و از بی سرپرست شدن اون دوتا طفل معصوم هم جلوگیری کنیم

قربون دلای پاکتون بشم تا جایی که میتونین کمکش کنین اینجاهاست که باید غیرت و معرفتمون رو به خودمون و خدای خودمون نشون بدیم

زمین گرده مطمئن باشین ۱۰۰ برابرش خیر و برکت به زندگیتون برمیگرده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا گیجم.همسایه خونه مادربزرگمه 

اگر میخواین چند روز دیگه میرم برگ عملش رو براتون می‌فرستم

تاپیکای قبلمو نگاه کنین متوجه میشین از خود بچه های سایتم

جایی رو نمی‌شناختم فقط به ذهنم رسید اینجا بگم شاید فرجی شد

خودم ۹ تومن تو حسابم بود واسش فرستادم خیلی زن خوبیه

ولی نمی‌دونم چجوری ثابت کنم که اعتماد کنین

خودتون هر کار بگین من میکنم 

نمیدونم واقعا گیجم.همسایه خونه مادربزرگمه  اگر میخواین چند روز دیگه میرم برگ عملش رو براتون می ...

میلیون یاهزارتومن؟ 

آقا جان میطلبی دیگه مگه نه😭😭😭نکنه رو سیاهم کنی😭محتاج دیدن حرمتم یاامام رضا😭
چهجوری بهت اعتماد کنیم

من که تو تاپیکای دیگه اسممو گفتم میتونم عکسشو بفرستم ببینی یا اصلا شناسنامه خودم قسمت اسم فامیل و فامیل مادر ببین

بعدش کارت اون خانمه می‌فرستم ببینی نه اسم فامیل خودمه نه مامانم نه خواهرام

من چیکار به پول حروم دارم بخوام دروغی بگم ؟ از سر بدبختی تاپیک زدم البته حق میدم سخت میشه اعتماد کرد

اما این ۵۰تومن صدتومنا پول یه شامه فقط 

حداقل اسم وفامیل بیمار وبیمارستانی ک بستریه هم بدید ک اگه کسی خواست کمک کنه اعتماد کنه

بیمارستان مهرگان کرمان اسم بیمارو بگم ابروش‌ نمیره ؟خودتونو جای من بزارین اما بازم اگر میخوای آنلاین باشه من اسم و فامیلش میزارم ببین بعد سریع پاک کنم