2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 185 پست
اسی شمام با ۴۵تومن درآمد و ب بفکر زدن سوله هستی اومدی نی نی سایت برا چی آخ😂😓

به خدا تو نمیدونی این خانم محترم چه حرف های کله گنده ای زدم انگاری فوق تخصص داره گردنم رگ به رگ شده 

شما ک عقده نداری کجا حرف من گفته شده بود ک روستایی بده؟! 🤔

نگفتی بده اما نوع بیانت داره میگه که بده! 

تو روستا زندگی میکنی؟! 😐 با این همه تحصیلات خانواده ات و سهمیه پدرت گفتم کمتر نیویورک نیسی لابد😂

با کنایه حرف زدن خوب نیست🙂

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ پراید رو مثال زدم ولی اینو بگو خودت میتونی پراید بخری من گفتم پراید چون میخواستم جواب تون دختر ...

نگا کنید من مثلا پدرم خیلی وضع مالی خوبی داره ولی یه خواستگار اومد برام که وضعیت مالیشون خوب نبود باید خردش کنم؟نه صد درصد اول از همه اخلاق و شعور اون آدم مهمه دخترا جذب میشن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خخخخ پراید رو مثال زدم ولی اینو بگو خودت میتونی پراید بخری من گفتم پراید چون میخواستم جواب تون دختر ...

برا همین دنبال پدر زن قصاب بودی ک بیوفتی رو سزش و ازش گوشت بگیری!!! 😁🖐🏻 

خانم های ک پراید دارن و پدرشون قصابه این اقا دنبال شما میگرده بهش ج بله بدین

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
ولی من بهت میگم فقر داری نگو ن ک فک میکنی ۴۵ تومن زیاده. تو ک بیکاری برو بگرد تو تاپیکام میبینی همین ...

خخخ نداره مطمئنم نداره اگه داشت نمیگفتی شغل من بد هست اگه همسرت کارمند هست حتی مدیر کل شرکت نفت هم باشه اینقدر نداره

خخخ نداره مطمئنم نداره اگه داشت نمیگفتی شغل من بد هست اگه همسرت کارمند هست حتی مدیر کل شرکت نفت هم ب ...

میخایی نشونت بدم؟؟؟؟  حقوق اون ماهشو؟!!! 

خخخ نداره مطمئنم نداره اگه داشت نمیگفتی شغل من بد هست اگه همسرت کارمند هست حتی مدیر کل شرکت نفت هم ب ...

خیلی خودتو درگیر پول کردی

بیخیال

ببین باید با دختره حرف بزنی ببینید مچ میشید یا نه همین

و اینکه مستقل بودن و بچه ننه نبودن برای مرد مهمتر از هر چیزی به نظر من

بعدش هم با اونایی که روستایی بودن رو بی کلاسی میدونن و فکر میکنن هر کی رفته دانشگاه دیگه ته همه چیزه بحث نکن اینا خودشون مشخصه در چه سطحی هستن!

چرا ی ادم باید به خاطر روستا بودنش یا شهری بودنش دلش بشکنه؟ اون دیگ ضعف خودشه!!!  لابد خودش فکر ...

معلومه خیلیییی بچه هستی با این نوع حرف زدنت! 

من پشت اسی رو نمیگیرم اما نوع حرف زدن توام خیلی بد و زننده ست 

آره وقتی حواست به کلماتت نباشه دل آدم میشکنه! 

بخاطر اینکه تو ایران روستایی بودن رو بد میدونن! بی فرهنگی میدونن بی کلاسی میدونن!🙂

مث اینکه الان یکی تاپیک بزنه بگه اصفهانی ها خسیسن! اولین نفری که میره تو اون تاپیک و بهش برمیخوره و ناراحت میشه خودت هستی! 

حواست باشه داری چی میگی 

بعضی وقتا کلمات حکم تیر رو دارن 

کاش اینو بفهمید

💔
معلومه خیلیییی بچه هستی با این نوع حرف زدنت!  من پشت اسی رو نمیگیرم اما نوع حرف زدن توام خیلی ...

برا جی بهم بربخوره اگ بهم برمیخورد الان باید جوری دیگ ج شما را میدادم

خیلی از کارای دولتی الان ۴۰ تا ۵۰ حقوق میگیرن

من عمم معاون بانکه ۳۶ میلیون میگیره تازه مشاغل با سمت بالاترم هست

برا جی بهم بربخوره اگ بهم برمیخورد الان باید جوری دیگ ج شما را میدادم

نه عزیزم چون من الان قصد نداشتم توهین کنم و بگم شما اینجوری هستی ، من برات مثالی رو زدم که تو کل کشور عموما بیان میشه در این مورد و شما نسبت به اینکه این حرف با منظور گفته نشده آگاه هستی وگرنه خوبم بهت برمیخورد

💔