خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1100 عنوان خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم 737 بازدید | 10 پست یعنی این شبا تموم میشه؟یعنی شبی میرسه که نی نی هام کنارم خوابیده باشن و منم با خیال راحت چند ساعت بدون درد و کلافگی بخوابم؟خستمم خیلی زیاااد زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨ 1402/04/04 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_قدیمی_هزار عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2001 اولا ک انشاالله استرس نداشته باشهرچی آرومت میکنه ب اون فک کنگوشیو بزار کنار یکساعت قبل از ساعتی ک میخای بخابی گوشیتو خاموش کن و تا صبح روشن نکنخوابت میگیره مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم
jadidam عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 7290 نه والا به دنیا بیان تازه اول بیخابیاتن😂😂😂😂فعلا تا میتونی لذت ببر بعدها قبطه حالا رو میخوری
varosh عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 55 تازه اون شبه که باید بیدار باشی 😂 شیر بده پستونک پبدا کن مای بیبی عوض کنازه تو میگی نی نی هام😂من باشمهفته اول پستشون میکنم خونه مامانم شوخی کردم عزیزم ایشا...
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15735 بارداری ؟ انشالله به خیر و خوشی زایمان کنی . ولی بعد تولد بچه خواب تعطیلههههه🤣🤣 اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1100 اولا ک انشاالله استرس نداشته باش هرچی آرومت میکنه ب اون فک کن گوشیو بزار کنار یکساعت ... زیاد با گوشیم کار نمیکنمحال جسمیم خوب نیس زیاد به خاطر اون نمیتونم بخوابم🥲 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1100 نه والا به دنیا بیان تازه اول بیخابیاتن😂😂😂😂فعلا تا میتونی لذت ببر بعدها قبطه حالا رو میخوری نگوووو😭😭پس من کی میتونم بخواابمالان انقد حالم داغونه که چجوری میشه لذت ببرم😭 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1100 تازه اون شبه که باید بیدار باشی 😂 شیر بده پستونک پبدا کن مای بیبی عوض کنازه تو میگی نی نی هام😂من ب ... وای نهکاش حداقل ازین بچه هایی باشن که شبا میخوااابن😭 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1100 بارداری ؟ انشالله به خیر و خوشی زایمان کنی . ولی بعد تولد بچه خواب تعطیلههههه🤣🤣 من دلمو صابون زدم بعد به دنیا اومدنشون میتونم چن ساعت راحت بخواااابم😢الانم که نمیتونم بعدشم که میگید نمیتونم🥺 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15735 من دلمو صابون زدم بعد به دنیا اومدنشون میتونم چن ساعت راحت بخواااابم😢 الانم که نمیتونم بعدشم که می ... انشالله کوچولوت ازونا باشه که فقط میخوابن تا شما هم راحت بخوابی اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8065 نگوووو😭😭پس من کی میتونم بخواابم الان انقد حالم داغونه که چجوری میشه لذت ببرم😭 وای منم از درد پشت تا صبح فقط میچرخم حاضرم بیخوابی بکشم ولی دوساعت بدون درد بخوابم